Egészség

Edzés határok nélkül!

Képek forrása: pexels.com

A technológia és a digitalizáció óriási hatással van a világunkra, és ez alól a fitness, mint iparág sem jelent kivételt. A legutóbbi trendet az olyan integrált fitness megoldások hozták el, amelyek egységes platformot biztosítanak a felhasználóknak, ahol minden megtalálható, ami egy hatékony és személyre szabott edzéshez szükséges.

Ezek a platformok nem csak, hogy forradalmasítják a fitness szektorban folyó munkát, de alapjaiban változtatják meg az emberek mozgással kapcsolatos szokásait és életstílusát is.

Az egyik legnépszerűbb ilyen oldal a World of Gyms, avagy WoG.

Az ingázók, otthonról dolgozók és a hibrid edzést kedvelők számára például igencsak fontos a rendszeres testmozgás, de szinte mindig időhiányban szenvednek. Pontosan erre nyújt megoldást a WoG platform, hiszen a segítségével úgy választhatnak edzést, hogy közben egyáltalán nem kell átalakítaniuk a napi programjukat — sőt, még a komfortzónájukból sem kell kimozdulniuk. Az edzés ugyanis akár a nappaliból is elvégezhető, az edző pedig teljes mértékben, csak és kizárólag rájuk koncentrál — feltéve, ha az nem egy csoportos óra, ugyanis a platformon erre is van lehetőség jelentkezni!

A foglalás és az online fizetés folyamata biztonságos, és ha valami nem felel meg a várakozásoknak, visszakaphatják az óra árát. Emiatt nemcsak a már jól megszokott mozgásformákat érdemes az oldalon keresztül elvégezni, hanem új sportágak kipróbálását is érdemes lehet megfontolni, hiszen a változatos mozgásformák és az új kihívások a fittség — legyen az akár fizikai, akár mentális — megtartásának kulcsai.

A WoG teljesen átformálja azt, amit a fitness szektorról eddig tudtunk

Lehetővé teszi például a felhasználóknak, hogy amennyiben az edzés személyi edzővel valósul meg, kényelmesen, a fotelből válasszanak maguknak szimpatikus szakembert — majd ezután az egész adminisztrációt online intézhetik. Maga az edzés lehet személyes vagy online is, és történhet akár konditeremben, a szabadtéren de akár a saját otthonunkban is. Ráadásul már az első találkozás előtt is lehetőség van ingyenes konzultációra! Ez a rugalmasság és személyre szabottság teszi a WoG-ot a digitális fitness szektorban egyedülállóvá.

A digitalizáció tehát egy remek dolog, amelynek bár — mint mindennek — vannak árnyoldalai (pl.: elszigeteltség, magány, egész napos ülés, stb.), de ha megfelelően használjuk, akkor képes lehet sokkal jobbá tenni az életünket. Ehhez pedig nincs is másra szükség, mint hogy képbe kerüljünk az olyan új trendekkel, innovációkkal, mint amilyen a World of Gyms.

WoG, a jövő edzőterme

A digitalizáció korában még az is előfordulhat, hogy a legnagyobb edzőtermekben egyetlen gép sem lesz a jövőben. Elképzelhetetlennek hangzik? Akkor gondoljunk csak például a világ legnagyobb szállásoldalaira: az Airbnb-nek és a Booking.com-nak egyetlen szálláshelye sincs, vagy figyeljük meg a világ legnagyobb taxitársaságát: az Ubernek egyáltalán nincsenek saját taxi autói. A WoG platformja is hasonlóan működik: gépek helyett kényelmes és sokoldalú szolgáltatásokat kínál, és mindez online történik. Így néz ki tehát a jövő edzőterme!

Próbáld ki mihamarabb, hiszen amint fentebb is olvashattad: nincs vesztenivalód!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss