Egészség

Modern eljárással küzdhetsz a heges, tág pórusú bőr ellen

Azok számára is van remény a tökéletes arcbőr elérésére, akiknek hegesedés, tág pórus vagy egyenetlen bőr okoz napi problémát. A technológiai újítások ugyanis az orvos-kozmetikai kezelések esetében is egyre nagyobb teret kapnak.

Az ablatív és non-ablatív beavatkozások kíméletes módon képesek visszaállítani a ragyogó, sima és fényes arcbőrt. Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító és bőrmegújító kezelései között kifejezetten problémás bőrre ható eljárás is található, ennek neve Supermodel Skin 3in1 arckezelés. Ennek a különleges beavatkozásnak a menetéről, hatásáról olvashatsz bővebben cikkünkben.

A bőr öregedésének okai

Nehéz elhinni, de az öregedés folyamata már igen fiatalon, 25 éves kort követően beindul. A külső jegyek kialakulását el lehet tolni, vagy a meglévő ráncokat, bőrhibákat kezelni tudjuk. A bőr öregedésének okai között szerepel a genetikai tényező, melyen nem változtathatunk, hiszen felmenőinktől örököltük. Azonban például az egészségtelen életmódunkon egyszerűen módosíthatunk, ezzel pedig lassíthatjuk a folyamatot.

A hormonális változások, többek között a menopauza szintén hozzájárul a bőr öregedéséhez, de egyes gyógyszerek szedése is képes befolyásolni a folyamatot. A bőr egyik legnagyobb ellenségének a káros UV-sugárzást tartjuk, amely hatására a ruganyosság és feszesség csökkenésnek indul.

Komplex kezelések

A szépségiparban az ötvözött bőrápolási megoldások és kezelések területén folyamatosan új innovációkkal rukkolnak elő a gyártók. Az utóbbi időben egyre szélesedik a paletta, lehetővé téve a komplexitást és hatékonyságot. Az olyan egyesített kezelések, melyek többféle hatással bírnak, elősegítik, hogy valóban hosszú távú és látványos eredményeket érjenek el a bőrmegújítás és fiatalítás területén.

A Supermodel Skin 3in1 kezelés is négyféle eljárást foglal magába, így képes új szintre emelni a bőr frissességét és ragyogását. Az arc szöveteinek regenerálódását és a kollagéntermelést elősegítő beavatkozás látványos eredményeket ér el kíméletes módon.

A beavatkozás lépései

A bőrminőséget javító, gyulladáscsökkentő és revitalizáló hatást a kezelésben található különböző modern eljárások együttesen biztosítják. A csomag tartalmazza első lépésként az arctisztító DermaClear kezelést, melynek hidrodermabráziós mélytisztítása a hidratálás mellett hatékonyan tisztítja az arcbőrt. Ezután következik a lézeres hámlasztás, mely a zsíros és tág pórusú felületen javít.

Miután ezeken a szakaszokon túljutottunk, a DMA energia hatásával belülről kezdődik meg az arcizmok formázása. A bőrfeszesítő hatás garantált és azonnal szemmel látható. A rádiófrekvenciás eljárás eközben beindítja a kollagén- és elasztintermelést, mely szintén a feszességre hat jótékonyan. A bőrtónus élénkül, csökken a ráncok mennyisége és mélysége, és a bőr textúrája is finomabbá válik. Már két kezelés után érzékelhető a változás.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss