Egyéb kategória

Ismét neves sporteseményt szponzorál a Gorenje

Sorozatban harmadszorra újította meg szponzorációs szerződését az Európai Kézilabda-szövetséggel (EHF) a Gorenje. A vállalat 2018 és 2020 után 2022-ben is támogatja a – január 13. és 30. között Budapest és Szlovákia megrendezésében zajló – férfi kézilabda-Európa-bajnokságot.

A Hisense csoporthoz tartozó Gorenje több mint 30 éve aktív részese a kézilabda világának, szponzorációs múltja a vezető szlovén kézilabdaklub, az RK Gorenje Velenje támogatásával kezdődött. A cég 2017 óta az EHF Bajnokok Ligája hivatalos partnere, 2018- ban és 2020-ban pedig a férfi EHF EURO szponzora volt. Az Európai Kézilabda-szövetséggel kötött újbóli megállapodással a vállalat 2022-ben immár harmadszorra jelenik meg az eseményen, mint fő támogató.

Martin Hausleitner, az EHF főtitkára az újbóli együttműködés kapcsán elmondta:

„A Gorenje régi hagyományokkal bír a legmagasabb szintű kézilabdázás támogatásában, különösen nemzeti és klubszinten, ezért nagyon örülünk, hogy hivatalos partnerként csatlakoztak hozzánk.”

Alenka Potočnik Anžič, a Hisense Europe Group marketingigazgatója hozzátette:

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a férfi EHF EURO egyik legfontosabb partnere lehetünk, és sorozatban harmadszorra támogathatjuk az európai színvonalú kézilabdát.”

Friss