Egyéb kategória

Megkerült a Twitch bántalmazott szépsége

Visszaszerezte a férjétől a pénzügyei és a közösségi médiás fiókjai feletti irányítást.

Óriási botrány tört ki vasárnap reggel a Twitch-en, az erotikus modellként tevékenykedő Kaitlyn Siragusa azzal állt elő egy élő közvetítés során, hogy az eddig titkolt férje anyagilag és érzelmileg egyaránt a végletekig kihasználja. Elmondása szerint átvette az uralmat a pénzügyei és a közösségi médiás fiókjai felett, és a lelki bántalmazásával próbálja rábírni arra, hogy napi akár 12 órát streamelve maximalizálja a bevételét.

A telefonbeszélgetéssel és chatnaplókkal alátámasztott, drámai hangvételű vasárnapi közvetítés váratlanul félbeszakadt, utána pedig jó egy napon át semmit sem lehetett tudni arról, hogy mi történt az Amouranth néven közismert nővel. Mostanra megtört a csend, a legutóbbi közvetítésében elmondta, hogy időközben többször jártak nála a rendőrök, megszabadult az operatőrétől, továbbá sikerült viszonylag értelmesen elbeszélgetnie az eddig titkolt férjével

Állítása szerint mostanra visszaszerezte a pénzügyei és a közösségi médiás fiókjai feletti irányítást, a férje pedig elköltözött otthonról, ígérete szerint segítséget kér a viselkedése miatt. A férfi viselkedése állítólag hullámzó, egyszer teljesen normális, máskor bántalmazó szörnyeteg. A 28 éves nő jogi és mentális tanácsadást kíván igénybe venni, újdonságként hat számára a visszaszerzett szabadsága.

EGYELŐRE NEM TISZTÁZOTT, HOGY EL KÍVÁN-E VÁLNI A FÉRJÉTŐL, DE EZ NEM VOLNA MEGLEPŐ.

A közeljövőben Amouranth még nem kíván visszaállni a rendszeres streamelésre, jóval több állatos tartalmat szeretne a twitches csatornájára, továbbá örül annak, hogy újból képes lesz ruhákat hordani. Emellett köszönetet mondott a nézőinek a támogatásért, még az őt és a munkásságát rendszeresen szapulók egy része is szolidárisnak bizonyult.

Forrás: ORIGO

Friss