Gazdaság

A Samsung Galaxy Note10 sorozat előrendelési eladásai rekordot döntöttek Magyarországon

Az idén 10 éves Samsung Galaxy sorozat legújabb tagjai, Galaxy Note10 sorozat magasabb eladási számokkal zárta az előrendelési időszakot Magyarországon, mint elődje, a Galaxy Note9 2018-ban.

A gyártó legújabb csúcskészülékei augusztus 23-tól érhetők el a boltokban.

A Galaxy Note10 család Fénylő Prizma és Fénylő Fekete színvariánsa egyaránt nagyon népszerű a magyar előrendelők között, fele-fele arányban választották a két szín. Ez az arány jól mutatja, hogy a felhasználók egyre nyitottabbak a színes készülékek iránt.

Egyre népszerűbbek Magyarországon a nagyobb méretű és teljesítményű készülékek, derül ki az előrendelési adatokból. A vásárlók több mint 80 százaléka a termékcsalád nagyobbik tagját, Galaxy Note10+ készüléket rendelte meg.

A Galaxy Note10 olyan prémium funkciókkal érkezik, mint a szinte teljesen keretmentes Részletgazdag Infinity-O Display kijelző, az eddigi legnagyobb tudású S-Pen és az eddigi legfejlettebb fotós és videós technológiák, annak érdekében, hogy elegáns kialakításával és nagy teljesítményével a munka és a magánélet területén is a lehető legjobbat nyújtsa.

A széria történetében először, a Galaxy Note10 két méretben is elérhető. A Note10 a kiemelkedő teljesítményt és a Note széria sajátját, az S Pen-t kisebb méretben is elérhetővé teszi a felhasználók számára, a Note10+ 6,8 colos Részletgazdag Infinity-O Display kijelzője pedig az eddigi legnagyobb a Note sorozatban.

A Galaxy Note sorozat évek óta rendelkezésre áll azon hűséges európai felhasználók számára, akiknek fontos, hogy elérjék céljaikat. A Galaxy Note10 család egy újabb lépés a még nagyobb hatékonyság és kreativitás felé. Az új készülékek még több lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak, ezt bizonyítja a magyarországi előrendelések kiemelkedően magas száma”

– mondta el Samu Zsófia, Samsung Electronics Magyar Zrt. kommunikációs vezetője.

A Samsung Galaxy Note10+ 256GB 379 990 Ft-os, a Samsung Galaxy Note10+ 512 GB 414 990 Ft-os és a Galaxy Note10 256GB 329 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhetők el Magyarországon 2019. augusztus 23-tól, Fénylő Fekete és Fénylő Prizma színekben.

További információ a https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note10/ weboldalon érhető el.

Friss