Gazdaság

Új online felülettel szolgálja ki vállalati ügyfeleit a CIB Bank

Megérkezett a CIB Business Online

Két hónapja vezette be a CIB Bank új vállalati internetbanki platformját.

A CIB Business Online nemcsak interneten, hanem mobil eszközzel is elérhető, így az eddigieknél is nagyobb rugalmasságot biztosít a bank vállalati ügyfelei számára.

A CIB Business Online rugalmasan támogatja a vállalatok napi pénzügyeihez kapcsolódó munkafolyamatokat, például lehetővé teszi, hogy az előkészített tranzakciókat a vezető a tartózkodási helyétől függetlenül, mobil eszközén is jóváhagyhassa. A megbízásokat és lekérdezéseket tartalmazó szolgáltatások mellett (belföldi és nemzetközi átutalások, devizatranzakciók, bankkártya-tranzakciók, számlainformációk, számlatörténet, hiteláttekintő) hamarosan elérhetővé válnak az értékpapír szolgáltatások, a csoportos megbízások, az e-commerce, POS, vámutalás és a cash pool riportok is. Ezen felül a CIB Business Online, kiváltva a korábbi papíralapú ügyintézést, több mint 30 különböző digitalizált folyamattal fogja segíteni a vállalati ügyfelek napi banki kapcsolattartását.

A fokozott biztonság érdekében a PSD2 irányelvnek megfelelő, PIN-kóddal védett token vagy okostelefonra telepíthető hitelesítő alkalmazás teszi lehetővé a belépést és a megbízások aláírását. Az új internetbanki platform könnyen kezelhető, és számos extra funkciót biztosít a vállalati ügyfeleknek asztali gépen, mobilon vagy akár tableten is.

 A CIB Business Online lesz az egyik legszéleskörűbb funkcionalitással és szolgáltatásokkal rendelkező vállalati internetbanki platform. A klasszikus elektronikus banki szolgáltatások mellett digitális ügyfélkiszolgálással és papírmentes folyamatokkal tesszük kényelmesebbé vállalati ügyfeleink napi ügyintézését”

– mondta Világi Krisztián, a CIB Bank Pénzforgalmi és Tranzakciós Szolgáltatások vezetője.

A CIB Business Online-ra való átszerződést a bank a jelenleg használt CIB Internet Bankon keresztül fokozatosan teszi elérhetővé vállalati ügyfelei részére. Az átszerződési folyamat teljeskörűen, online intézhető a régi internetbanki felületen, melynek során az ügyfelek beállításai és partneradatbázisa automatikusan átkerül az új platformra, így a CIB Business Online pár kattintással, azonnal használható.

A CIB Business Online használata YouTube-on is megtekinthető a következő linken:

Friss