Ipar

Energiatermelés, -fogyasztás és -tárolás optimalizált vezérléssel

Ha hallottál már az okos inverterekről, akkor tudod, hogy ez egy olyan technológia, amely optimalizálja a napelemek működését. Eltérően a hagyományos rendszerektől, itt minden egyes napelemhez csatlakozik egy optimalizáló egység. Ennek segítségével pedig lehetővé válik, hogy az egyes napelemek egymástól függetlenül működjenek.

Így tehát árnyékos vagy borús idő esetén sem fog majd csökkenni jelentősen a teljesítmény. A SolarEdge Home pedig egy korszerű, nagyon biztonságos és hatékony megoldás, mely napenergiával látja el az otthonod minden egyes nap, s közben segít spórolni is.

Hosszú távon is megbízható rendszer

A Wagner Solar Hungária SolarEdge invertere egy olyan innovatív megoldás, amely növelni képes egy napelemes rendszer teljesítményét és hatékonyságát is. A SolarEdge Home okos rendszer megoldást kínál arra az eddig áthidalhatatlannak tűnő problémára, hogy esetleg a napelemek le vannak árnyékolva, avagy gondot jelent a többirányú tájolásuk, vagy esetleg eltérő modulokat kell egyidejűleg használni. Itt nagy fokú a rugalmasság, és bármikor tovább is lehet bővíteni a rendszert, valamint még akkumulátorral is kiegészíthető.

Összességében sokkal hatékonyabb működést tesz lehetővé a SolarEdge Home alkalmazása, emellett pedig még az egyedi monitoring rendszernek köszönhetően a termelés panelenként mérhetővé is válik.

Éjjel-nappal működteti otthonod

Ha szeretnéd az energiahatékonyságot maximalizálni, emellett pedig még az is fontos a számodra, hogy sokkal többet meg tudj takarítani a napelemes rendszered használatával, akkor valószínűleg a SolarEdge Home kínálhatja a te és a családod számára a leginkább megfelelő megoldást. Ez lényegében kulcs egy igen intelligens energiarendszerhez és ezáltal a fenntartható jövőhöz is. Magas fokú kényelmet nyújt a saját otthonodban, mert ott átveszi és kézben is tartja az irányítást, s eközben pedig még lehetővé is teszi számodra a spórolást.

A rendszer elvégzi helyetted a nehezét, nem kell aggódnod amiatt, hogy mikor és mennyi energia tárolására van szükség az akkumulátorban, és hogyan lesz optimális az otthonod energiaterhelése. Ez a SolarEdge Home feladata lesz, rögtön miután használni kezded.

Teljes ökoszisztéma otthon

Hogy az éppen elérhető energiamennyiséget a lehető legjobban ki lehessen használni, a SolarEdge Home eszközei képesek egymással kommunikálni. Ennek során pedig összehangolttá válik a működésük, legyen szó a prémium napelem moduloktól és inverterektől kezdve az EV töltőkön át egészen a többi okoseszközig. És a rendszer természetesen rugalmasan bővíthető még panelekkel, tárolókkal vagy akár még több EV töltővel.

A SolarEdge Home intelligens energiaforrás magyarországi forgalmazója, a Wagner Solar Hungária segít neked a legjobb megoldást megtalálni, hogy a lehető legtöbbet légy képes kihozni a napelemes rendszeredből.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss