Okoseszközök

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

Pontos idő, üzenetváltások, pulzus, kalória, távolság mérés, telefon beszélgetések, közösségi médiahasználat, böngészés a csuklódra szabva, egyetlen okosórával? Igen! Az Apple Watch óramű pontossággal erre képes!

Ám a praktikus pozitívumok mellett a stílusosság, a trendi megjelenés is főszerephez juthat, olyan szíjak közbenjárásával, amik egyediséget képviselnek.

Ha unod már a megszokott, sokat látott variációkat, ha ténylegesen valami újra, különlegesre vágysz, akkor a viljar.hu oldalán a legjobb helyen jársz!

Fémszíjak vesznek le a lábadról? A bőr érintése varázsol el? Egyéni minták, színek csábítják a szívedet? Itt garantáltan megtalálhatod azt a modellt, ami órádhoz és személyiségedhez maradéktalanul passzol. Indulhat a visszaszámolás? 5, 4, 3, 2, 1! Hiszen bármelyik Watch szériához találhatsz megfelelő alternatívákat, ellentétben számtalan áruházzal, ahol kizárólag az utolsó két modellhez érhetőek el az egyes kiegészítők.

A prémium, az exkluzív, a különleges, az extra olyan jelzők, amik megállják a helyüket, ha a kínálat tagjainak elemzésére kerül a sor.

Az okosórád életed szerves részeként nagyjából mindig és mindenhol jelen van, éppen ezért nem mellékes, hogy kisugárzásában és fizikai stílusjegyeiben mennyire illeszkedik hozzád, az öltözködésedhez, az egyéniségedhez. Hihetetlen, de egyetlen jól megválasztott, pazar szíj segítségével konkrétan felhívhatod magadra a figyelmet, hiszen a létrejövő harmónia és összhang szabad szemmel is jól láthatóvá avanzsál. Ne lepődj meg azon, ha fémszíjjal ékesített órád láttán mindenkinek tátva marad a szája és egy kérdés lebeg csupán a levegőben: mi a titkod? A sablonitástól, megszokottságtól eltérő megjelenés erre képes.

Meghökkentő erővel világít rá arra, hogy mekkora érték rejtőzik abban, ha valaki felmeri vállalni önmagát, egyediségét, mindezt nemcsak a személyiségén, hanem a kiegészítők láthatatlan kisugárzásán keresztül.

Sportos elegancia vagy elegáns sportosság? Bármelyiket választhatod!

A prémium minőséget megtestesítő, minden hagyományos szíjtól eltérő modell eleganciát csempészhet az életedbe, lendületes, sportos módon. A Watch-od így aztán divatékszerré válhat, mivel megjelenésével, új fényével nagymértékben hozzájárulhat, ahhoz a kerek egészhez, ami rólad szól, a te ízlésedet hirdeti.

Nincsen más dolgod, mint választani, bár ez nem is olyan egyszerű feladat, látva a kínálat sokszínűségét. Viszont a jó hír az az, hogy a szíjak kompatibilitásuknak hála könnyedén lecserélhetőek, úgyhogy akár több csuklódra megálmodott variáns mellett is voksolhatsz.

Friss