Okoseszközök

Erősebb és kompaktabb a Beoplay E8 vezeték nélküli fülhallgató 3. generációja

A Bang & Olufsen bemutatta a Beoplay E8 vezetéknélküli fülhallgató harmadik generációs változatát, amely optimálisabb kialakítást, jobb hang- és hívásminőséget, továbbá megnövelt akkumulátor-teljesítményt kínál a gyönyörű dizájn és a kiváló hangzás szerelmeseinek.

A Bang & Olufsen mérnökei 3D-s modellezés és felhasználói tesztek alapján alakították át az E8 korábbi verzióját, hogy az a lehető legtöbb fültípushoz és -mérethez, így a kis fülekhez is ergonomikusan illeszkedjen. A kényelmes és természetes viselet érdekében a fülhallgatók méretét 17 százalékkal csökkentették, így súlyuk egyenként már csupán 5,8 gramm.

A lejátszási idő 35 órára emelkedett, a Bang & Olufsen-nek sikerült a fülhallgatók akkumulátor időtartamát 119 százalékkal optimalizálni az előző generációhoz képest. A fülhallgatók akár 7 óra folyamatos lejátszást biztosítanak és vezeték nélkül akár négyszer is feltölthetők az exkluzív formatervezésű, mágnesesen záródó bőr töltőtokkal. Így a zeneimádók akár hetekig is használhatják a tokot töltés nélkül, ami egyébként összesen csak két órát vesz igénybe.

A Bang & Olufsen a Beoplay E8-ban található mikrofonok számát is megduplázta kettőről négyre, ezzel megvalósítva a száj felé irányított beamforming technológiát.  A több mikrofon biztosítja az intelligens beszédhang továbbítást és a passzív zajszűrést, illetve hozzájárul a fejlettebb Transparency módhoz, melyet egy érintéssel aktiválhatunk, hogy újra hallhassuk a környezetünket.

Kiváló hangzás

A Bang & Olufsen 94 éves szakmai múltra visszatekintő, elismert hangmérnökei egy új basszus csatlakozó beépítésével optimalizálták az E8 3.0 hangteljesítményét, amely lehetővé teszi a levegő ki- és beáramlását az akusztikus kamrában. Így a fülhallgatóban a meghajtók szabadabban mozoghatnak, ennek köszönhetően nagyobb, illetve pontosabb basszuskimenetet nyújtanak. A felhasználók a Beoplay App alkalmazás letöltésével tovább alakíthatják a hangzást a ToneTouch vizuális hangszínszabályzón keresztül: Itt a pont négy területen való húzogatásával személyre szabható a megfelelő audio élmény, de használhatóak az előre programozott beállítások is.

Gyors beállítás, hibátlan streaming

A legújabb technológiával, beleértve a Bluetooth 5.1-et, a Beoplay E8 gyors beállítást és hibátlan felhasználói élményt nyújt, miközben az akkumulátor fogyasztása minimális. Az ACC és az aptX kodekek tiszta vezetéknélküli hangot biztosítanak az iOS és Android készülékek esetében.

Árak és elérhetőségek

A fülhallgató fekete színben kapható a Bang & Olufsen üzletekben, Bang & Olufsen partnereknél és a  www.bang-olufsen.com oldalon 2020. január 15-től (Nagy-Kína régió) és 2020. február 14-től (globálisan). Hazai ajánlott fogyasztói ára 119 990 forint. A vezeték nélküli töltőpad már elérhető.

Friss