Okoseszközök

Május közepén érkezik az új Sony Xperia L4 okostelefon

2020. május második felétől érhető el Magyarországon az új Sony Xperia L4 mobiltelefon. Az ideális belépő szintű okostelefon segít, hogy kapcsolatban maradj a szeretteiddel egész nap. Az L-széria legújabb modellje karcsú, stílusos kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a felhasználó kezébe, így kényelmes böngészést és használatot biztosít.

A prémium kategóriás modellekre jellemző 21:9 széles 6.2”-os kijelzőnek köszönhetően a Sony Xperia L4 nagyobb rálátást biztosít a tartalomra, így kevesebbet kell görgetni. A böngészési hatékonyságot továbbfejlesztve a Sony megosztott képernyőjén már két alkalmazás is futtatható egyszerre, az oldalérzékeléssel pedig a felhasználók könnyebben válthatnak a gyakran használt applikációk közt. Ráadásul a nagy, 3580mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a felhasználók egész nap kapcsolatban maradhatnak.

  • Vékony, 21:9 képarányú 6.2”-os kijelzője könnyebb böngészést, hatékony multi-taskingot és szélesvásznú tartalomfogyasztást kínál
  • Az L-széria első olyan modellje, amely a kreatív önkifejezés érdekében bokeh effekttel felszerelt három lencsés kamerával rendelkezik
  • A 3580mAh kapacitású akkumulátor gyorstöltés támogatással egész napos használatot biztosít

Számos kreatív lehetőséget és a fotózási készség fejlesztését kínálja a három lencsés kamera, mely egy 13 megapixeles lencséből, egy 5 megapixeles ultraszéles lencséből és egy 2 megapixeles mélységszenzoros kamerából áll a gyönyörű bokeh effektus kedvéért. Az L-széria első három lencsés kamerával felszerelt Xperiájával széles és ultraszéles szögből is készíthetők nagyfelbontású képek. Továbbá lehetőség nyílik filmszerű, 21:9 képarányú fotók és videók felvételére is.

A Sony Xperia L4 május második felétől lesz elérhető a Sony online üzleteiben és a helyi szaküzletekben.

A specifikációk teljes listája a Sony weboldalán található.

Friss