Okoseszközök

Xiaomi okostelefont vagy okoseszközt javíttatnánk? Bemutatkozik a Xiaomi Szervíz & Bolt

Világszerte egyre nagyobb sikereket ér el a Xiaomi, aki az utóbbi néhány évben a legnagyobb piacokon is képes volt versenybe szállni olyan nagy gyártókkal, mint a Samsung, az Apple vagy a Huawei. Nem véletlenül, hiszen a kínai gyártó kimagasló minőséget kínál a vásárlók számára elérhető árakon, ami szerencsére nemcsak az okostelefonok piacán lett jellemző.

A Xiaomi ugyanis ma már gyakorlatilag életünk minden területén megjelent valamilyen okoseszközzel, legyen szó okoskarkötőről, elektromos rollerről, robotporszívóról vagy éppen fogkeféről és rizsfőzőről. A vállalat minden tekintetben képes kitűnő alternatívát kínálni a legjobb ár-érték arányt kereső vásárlók számára.

A Xiaomi termékei már Magyarországon is javíthatók 

Sokan még mindig tartanak a Xiaomi által gyártott eszközöktől, mert abban a tévhitben élnek, hogy ami Kínából származik, az eredendően csak rossz lesz, másrészt pedig az olcsóbb eszközök javíthatósága minden esetben hagy maga után kívánnivalót. Ezek az előítéletek azonban ma már egyáltalán nem állják meg a helyüket a nevezett gyártó eszközei kapcsán!

Éppen ellenkezőleg, a Xiaominak teljes terméktámogatása és szervizháttere van Magyarországon, így rendelkezzünk akár egy drágább csúcsmodellel, akár egy belépő szintű okostelefonnal, vagy éppen egy okosporszívóval, a legfontosabb alkatrészeik cserélhetők és javíthatók. Amennyiben tehát problémát tapasztalunk, ma már itthon is hozzáértő kezekbe adhatjuk, gyári minőségű és egyben garanciális alkatrészekkel javíttathatjuk készülékeinket.

Bemutatkozik a Xiaomi Szervíz & Bolt

A fenti kritériumoknak maximálisan megfelel a Budapest, Hegedűs Gyula utca 15. szám alatt megtalálható Xiaomi Szervíz & Bolt, melyet okostelefonok és okoseszközök javításával egyaránt felkereshetünk, további információt a weboldalukon találhatunk.

A javítóműhely 2019 óta üzemel hivatalos Xiaomi okoseszköz szervizként, azonban többéves tapasztalattal rendelkeznek a kínai gyártó szinte minden korábbi és aktuális termékének javításában.

Nem meglepő ennek fényében, hogy megalakulásuk óta már több mint hétezer eszköz fordult meg a kezeik között, melyeket ráadásul sikeresen meg is javítottak – hála a szerviz rendkívül felkészült, tapasztalt és jól felszerelt kollégáinak. Legyen szó akár szoftveres- akár hardveres javításról, frissítésről, adatmentésről vagy csak egy egyszerű karbantartási munkáról, itt garantáltan megtaláljuk majd a számításainkat.

Xiaomi Szervíz & Bolt

Ezért válasszuk a Xiaomi Szervíz & Boltot:

Minőségi és garanciális alkatrészek

Az egyik legnagyobb előnyük minden kétséget kizáróan az, hogy a legtöbb eszközhöz gyári, vagy a gyárival megegyező minőségű, de minden esetben magas kvalitású alkatrészekkel és eszközökkel rendelkeznek a javítási munkálatokhoz. Ezen felül a beépített hardverekre a szerviz minden esetben 6 hónap garanciát vállal, így nem kell attól tartanunk, hogy pár napon belül ismét költséges javítás vár ránk ugyanazzal a problémával.

Hatalmas raktárkészlet, akár 24 órás javítási határidővel

Nagyon jól tudják a szerviz munkatársai, hogy egy okostelefon vagy egy elektromos roller az emberek többségének munkaeszköz, emiatt nem lehet hetekig vagy hónapokig várni a javítással. Szerencsére a Xiaomi termékei jól javíthatók, de ami ennél is lényegesebb, hogy a szerviz hatalmas raktárkészlettel rendelkezik a legtöbb alkatrész kapcsán, így a problémák zömét 24 órán belül orvosolják. Nyilván vannak kisebb javítások, melyek már aznap elkészülhetnek és extrém esetek is, ahol egy kicsit többet kell várni a hiba elhárítására.

Tapasztalt és jól felszerelt kollégák

Minden okoseszköz szervizt alapvetően meghatároz, hogy milyen felkészült és mennyire jól felszerelt munkatársak végzik a javítási teendőket. A munkatársak hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, napi szinten több tucat készüléket javítanak, az aktuális tudásanyag mellett pedig modern eszközpark áll a rendelkezésükre, hogy a gyártó minden termékét meg tudják javítani.

 Ingyenes a hibafeltárás

Csak szeretnénk megtudni, hogy mi a probléma és mennyibe kerül a javíttatás? A szervizben a hibafeltárás minden esetben ingyenes, így gyakorlatilag nincs veszteni valónk, a hiba azonnal feltárásra kerül a helyszínen, amire azonnal kapunk egy árajánlatot is, hogy mennyiért lehetne cserealkatrészekkel és egyebekkel orvosolni a bajt. Ezt követően csak rajtunk áll, hogy elfogadjuk az ajánlatot vagy sem..

Kiegészítők vásárlására is van lehetőségünk

Szükségünk van egy masszív tokra vagy egy kijelzővédő fóliára? Új keféket vagy szűrőket vennénk robotporszívónkhoz? Netán elektromos rollerünk elkopott gumiját pótolnánk? Ebben az esetben is jó megoldás a szerviz, mely mellett lehetőségünk van új termékek vásárlására, valamint kiegészítők beszerzésére egyaránt. Így nem kell aggódnunk, hogy egy robotporszívóhoz hónapok múltán már nem kapunk filtert, a legtöbb ilyen eszköz rendszerint raktárkészletről elérhető.

Vidéken élünk? Nem mozdulnánk ki a járvány miatt? Itt a szervizfutár szolgáltatás!

Már évek óta sikeresen működik a cég népszerű szervizfutár szolgáltatása, mely korábban leginkább a vidéken élőknek szerette volna biztosítani a javítási és a karbantartási lehetőségeket, de a járványhelyzet miatt alaposan túlnőtt önmagán ez a lehetőség.

Lényege, hogy nem kell kimozdulnunk otthonról, ha egy hibás telefont, robotporszívót vagy elektromos rollert eljuttatnánk a szervizbe, rendelhetünk hozzá futárt, aki némi felár ellenében elszállítja a terméket a javítóműhelybe, ott az egyeztetést követően elvégzik a szükséges teendőket, majd futárral visszakapjuk az ismét működőképes eszközt.

További Xiaomi cikkeink.

Friss