Okoseszközök

Elkészült a Cyberpunk 2077 okosóra

Hihetetlenül népszerű (és egyúttal hírhedt) is lett a Cyberpunk 2077 videojáték. Olyannyira, hogy a OnePlust is megihlette.

Történelmi rekordot könyvelhetett el a tavalyi év végén a lengyel CD Projekt RED videojátéka, a Cyberpunk 2077. Több mint 10 millió példányban tudták értékesíteni (leginkább online), amivel minden idők legjobb digitális nyitását produkálta. Közben persze hibákat is találtak benne, amelyeket kihasználva hackerek vehették át felette az irányítást, ez viszont nem sokat rontott a játék népszerűségén.

Már tavaly novemberben lehetett arról hallani, hogy a OnePlus egy korlátozott kiadású okosórán dolgozik, amelyet a Cyberpunk 2077 ihletett. Azóta kiderült: a OnePlus Watch Cyberpunk 2077 május 24-én kerül forgalomba, viszont egyelőre csak a kínai piacon.

A OnePlus Watch Cyberpunk 2077 kiadás egyedi témákat, animációkat, óraszámokat, neon sárga és fekete ékezeteket tartalmaz a gumiból készült óraszíjon. A specifikációk hasonlítanak az eredeti OnePlus Watch-hoz, azaz 1,39”-es AMOLED kijelző lesz, több mint félszáz óraszámlapból lehet majd választani, 402 mAh-s lesz az akkumulátor, véroxigénszintet lehet majd mérni, lesz pulzusszám érzékelő, alváskövető és IP67 besorolás is. De ami legalább ilyen fontos: a limitált kiadású karóra kör alakú kivitelű lesz, akárcsak az eredeti OnePlus Watch. Az áráról egyelőre nem tudni, de az Android Authority szerint jóval többe fog kerülni az alapmodellnél, amért most 160 dollárt kérnek.

Egyébként nem ez az első eset, hogy a OnePlust megihlette a remek videójáték: a OnePlus 8T-nek is van Cyberpunk 2077-es kiadása.

Forrás: HVG

Friss