Okoseszközök

Már nagyban pletykálnak a jövőre érkező Galaxy S22 kamerájáról

Dél-koreai források szerint a Samsung kihagyja a Galaxy S22-ből a kijelző alá rejtett kamerát.

Régóta lehet már arról pletykákat hallani, hogy a Samsung a következő összecsukható csúcsmobilja, a Galaxy Z Fold3 esetében a kijelző alá rejti majd el a szelfikamerát. Igaz, állítólag csak az egyiket. A technológia megjelenésével a felhasználók abban is elkezdhettek reménykedni, hogy a megoldás majd a 2022 elején érkező Galaxy S22-ben is visszaköszön, ám könnyen lehet, hogy ez nem így lesz.

GSMArena a korai nyelvű Naver alapján azt írja, az iparági források szerint a dél-koreai cég kihagyja ezt a ziccert. Ennek egyik oka a minőségben keresendő, a másik pedig abban, hogy a kijelző alá rejtett szelfikamerával készült képek minőségén azért állítólag még lehetne javítani. Emellett a kamerát elfedő kijelzőrész is elüt a kijelző többi részétől, vagyis nincs meg a tökéletes egység az előlapon. Ez a probléma egyébként a ZTE Axon 20 5G mobiljánál is érzékelhető volt.

Ez utóbbi információ egyébként annak fényében furcsa, hogy ha igaz, akkor ezt a problémát a Galaxy Z Fold3-nál is tapasztalnunk kellene majd. Márpedig ha ez így van, akkor nem biztos, hogy a dél-koreai cég piacra engedné az új összecsukható csúcsmobilt.

Utóbbit egyébként a jelenlegi információk szerint július-augusztusban mutathatja majd be a vállalat, méghozzá a másik összecsukható mobil, a Galaxy Z Flip 3 társaságában.

Forrás: HVG

Friss