Okoseszközök

Ilyen nagyon lesznek az új Samsung mobil kijelzői

Kép: Mobilaréna

Hivatalosan még nem tudni, mikor mutatja be a Samsung a legújabb összehajtható telefonjait, azonban egyre többet tudni róluk. Legutóbb a kijelzőik méretei szivárogtak ki, megerősítve a korábbi értesüléseket.

Nem csatlakozott a Galaxy S21-hez a januári bemutatón a már nagyon várt újabb Samsung összehajtható telefon, a Galaxy Z Fold3, és a márciusi Galaxy A 52 5G eszköz bemutatójáról is távol maradt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne ismernénk meg még idén az újdonságot: nagy a valószínűsége az augusztusi bemutatkozásnak. Ezt támasztja alá, hogy már gőzerővel gyártják, és nemcsak a Galaxy Z Fold3-at, hanem a Galaxy Z Flip3-at is, és egyre valószínűbbnek tűnik az augusztus 3-i bejelentés.

Ahogy közeledik e dátum, úgy kerül napvilágra mind több részlet az új telefonokról. A napokban a koreai ET News weboldal szellőztette meg a két eszköz képernyő-méretét (összehasonlítva ezeket az érkező iPhone-éval). A mostani információk szerint a Galaxy Z Fold3-nak belül 7,55”-es lesz a kijelzője, a külső megjelentő mérete pedig 6,23”. Ez nagyjából megegyezik a Fold2 adataival, amelynek 7,5-7,6”-es belső képernyője és 6,2”-es külső kijelzője van, figyelembe véve a lekerekített sarkokat.

A Galaxy Z Flip3-nál 6,7”-es a belső és 1,9”-es a külső kijelző. A belső képernyő tehát ugyanolyan méretű, mint a Z Flip 5G-é, viszont a külső kijelző lényegesen nagyobb az előd 1,1”-es megjelenítőjénél.

Forrás: HVG

Friss