Okoseszközök

Huawei mobilod van? Akkor most örülni fogsz!

MyHuawei nevű appra frissül az eddig Támogatás néven futó rendszeralkalmazás. A több hasznos funkciót kínáló programba a napokban jön egy olyan kupon is, mellyel hat hónappal kiterjeszthető a jótállás.

A MyHuawei alkalmazásba belépve a felhasználók elsőként a vállalat legfrissebb híreivel és tevékenységeivel foglalkozó kezdőlappal találkoznak. A közösségi fülön kapcsolatba léphetnek a többi felhasználóval, beszélgethetnek termékekről, alkalmazásokról, funkciókról és minden egyéb, Huaweit érintő kérdésről.

A dedikált támogatási oldal minden eszközinformációt, intelligens diagnosztikát, szolgáltatási információkat, hibaelhárítást, szolgáltatási tevékenységeket és egyebeket tartalmaz. A cég közlése szerint július 26-ától például egy olyan kupont is, mellyel ingyenesen kiterjeszthető hat hónappal a még jótállási időn belüli készülékek jótállása.

A személyes fülön (Én) az összes alkalmazásadat és tartalom egy helyen látszik.

A MyHuawei alkalmazás július 15-ig automatikusan frissül minden készüléken, ahol be van kapcsolva az Alkalmazások automatikus frissítése nevű funkció. A MyHuawei természetesen kézi frissítéssel is telepíthető: az AppGalleryben elég megkeresni a Támogatás alkalmazást, és rányomni a frissítés gombra.

Annak érdekében, hogy a felhasználók gyorsan megtalálják a szükséges szolgáltatásokat, a Huawei egy ideig megtartja a Támogatás alkalmazás ikont.

Forrás: HVG

Friss