Okoseszközök

Klasszikusokat idéző dizájn: új okosórát hoz a magyar piacra a HUAWEI

Klasszikus karórákra emlékeztető dizájnnal, nagyobb kijelzővel, vékonyabb készülékházzal, forgatható koronával és még strapabíróbb borítással ékezik Magyarországra a Watch GT 3.

A HUAWEI legújabb, valódi stílusikon okosórájának előlapja rozsdamentes acélból, hátlapja polimer szálas kompozit anyagból készült, ami egyrészt ellenállóbbá teszi a környezeti behatásokkal szemben, másrészt igazán egyedi és különleges stílus-kiegészítővé válik a csuklón. És emellett akár két hétig is bírja egyetlen feltöltéssel. A HUAWEI Watch GT 3 2021. november 29-től érhető el a HUAWEI kereskedelmi partnereinél, választható óraszíjtól függően 99.990 Ft-os ajánlott fogyasztói ártól.

Ahogy egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert a viselhető okoseszközök, úgy lesz egyre meghatározóbb szerepük a ruházat mellett a felhasználók stílusának kifejezésében. Az okosórák nem csak vizuális kiegészítők, de tudásuk és számos egészségügyi funkciójuk segíthet a felhasználóknak életminőségük jobbá tételében.

Egy modern klasszikus

A két méretben – 42 mm és 46 mm – elérhető HUAWEI Watch GT 3 a hagyományos, elegáns órák dizájnját követi. Előlapjuk rozsdamentes acélból készült, amely könnyű és erős, jól bírják a hőt és a hideget. Polimer szálas kompozit hátlapja szintén strapabíróbb lett.

Az órák számlapja mind felbontásában, mind méretében nagyobb lett. Az előző generációs, 1,3 hüvelykes képest a Watch GT 3 nagyobb kijelzőfelületet biztosít a 46 mm-es és a 42 mm-es változatban is. A kristálytiszta, tökéletesen átlátszó 3D ívelt üveg minden szükséges információt megjelenít egyetlen csuklómozdulatra. A GT sorozat történetében először a modellek a klasszikus órákat idéző, haptikus visszajelzésű, forgó koronával érkeznek, ami interaktív módon segít az eszköz kezelésében.

Akár két hetes üzemidő, fejlett érzékelők

Az okosóra összes funkciójának kihasználása nem lehetséges erős akkumulátor nélkül. A Watch GT 3 a 46 mm-es változata 14 napos, míg a 42 mm-es modell 7 napos üzemidőt ígér.  A gyors, vezeték nélküli töltés mellett a fordított vezeték nélküli töltési technológiával a felhasználók HUAWEI okostelefonjuk segítségével gyorsan, külön töltő nélkül tölthetik fel az órát.

A TruSeen 5.0+ pulzusmérő technológia a szívverés mellett a véroxigénszint (SpO2) értékeket még pontosabban nyomon követi edzéskor, napközben, vagy éjszaka. Az új okosóra ergonomikus kialakítású 2,5D hátlapjának gondosan polírozott, domború, ívelt üvege illeszkedik a csuklócsont formájához. Így nemcsak kényelmes viselet, hanem hatékonyan csökkenti a külső fény interferenciáját és javítja a pulzusjel minőségét.

A frissített HUAWEI Health App legújabb funkciójával személyre szabott egészségügyi emlékeztetők is beállíthatók, mint például a napi vízbevitel mennyisége, gyógyszeres, alvás, edzés, vagy akár helytelen tartás. Az arra a napra tervezett összes egészségügyi feladat elvégzésekor egy zöld ikon virágzik az óra kijelzőjén.

Személyi edző a csuklón

A Watch GT 3 órák profi fitnesz- és egészségfunkciói akár százféle edzésmódot támogatnak, sőt, akár személyre szabott edzéstervet is készít a felhasználó fizikai állapotának és edzési szokásainak megfelelően. Edzés közben valós időben, hangosan jelzi az aktuális edzési célokat és az edzési állapotot, visszajelzést ad erőnlétről és számos egyéb paraméterről.

A szabadban edzők tájékozódását a kétfrekvenciás GPS rendszer segíti, amely a pontosabb földrajzi helymeghatározásban segít. Az órák emellett SOS funkciókkal rendelkeznek és érzékelik, ha a felhasználó elesik, felkínálva a segélyhívást.

Árak és elérhetőségek

A Watch GT 3 négy szíjjal lesz kapható a Huawei partnereinél. A HUAWEI Watch GT 3 fekete fluoroelasztomer sportszíjjal és fehér bőrszíjjal is bruttó 99.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el, a Magyar Telekom, a Telenor, a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Emag, az Euronics üzleteiben, a HUAWEI Szervizközpontokban és az online HUAWEI Store-ban. A HUAWEI Watch GT 3 arany Milanese szíjjal, bruttó 119.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron kapható a Telenor, a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Emag, az Euronics üzleteiben, a HUAWEI Szervizközpontokban és az online HUAWEI Store-ban. A HUAWEI Watch GT 3 rozsdamenetes acél kivitel bruttó 129.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron érhető el a Magyar Telekom, a Telenor, a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Emag, az Euronics üzleteiben, a HUAWEI Szervizközpontokban és az online HUAWEI Store-ban.

2021. november 29. december 19. közötti időszakba a MediaMarkt, az Extreme Digital, az Emag, az Euronics üzleteiben, a HUAWEI Szervizközpontokban és az online HUAWEI Store-ban a Watch GT 3 okosórát vásárlók egy Freebuds 4i fülhallgatót kapnak ajándékba.

Friss