Okoseszközök

Így köszönti az Apple a kínai új évet

Megszokhattuk már, hogy az Apple a saját módján köszönti a kínai új évet. Ez idén sem lesz másképp, és nem véletlen, hogy ezúttal tigris szimbólum kerül az átdizájnolt eszközökre.

A kínai naptár kicsit másképp kezeli az évkezdetet: a 2022-es év, a Tigris éve február 1-jén kezdődik és 2023. január 31-ig tart. Az Apple minden évben limitált kiadású eszközökkel tiszteleg a holdújév előtt, és ez most sem lesz másképp.

Az Apple bejelentett egy limitált kiadású Beats Studio Budsot, amire – mint minden más limitált szériás eszközre – bizonyosan lecsapnak majd a felhasználók. A fülhallgató és a tokja – a Tigris évének tiszteletére – vörös színű, arany motívumokkal, de minden másban megegyezik a standard kiadással.

Egy másik eszközön is feltűnik majd a tigris motívum, méghozzá egy AirTagen. Ez a limitált kiadás kevéssé feltűnő: egy fehér AirTagről van szó, amelynek a hátuljára egy valóban aranyos tigris emojit gravíroztak.

A kis kütyükeresőt ingyen kapja meg Japánban az első 20 ezer vásárló, aki január 2-án vagy 3-án vesz valamilyen iPhone-t. Az a tény, hogy ebből az eszközből ilyen kevés lesz, és csak meghatározott kör juthat majd hozzá, rendkívül ritka Apple-termékké teheti ezt a tigrises AirTaget.

Forrás: HVG

Friss