Okoseszközök

Nem igazán működnek jól mostanában a Google Pixel mobilok

Rendszeresek a hibák a Google Pixel készülékein, a legutóbbi frissítés egyeseknél megszakadó hívásokat eredményezett.

Úgy tűnik, hogy a Google egyszerűen képtelen megoldást találni a Pixel mobilokat sújtó állandó hardveres és szoftveres hibákra. A Pixel 6 és Pixel 6 Pro sem menekült meg tavaly év vége felé ezek elől, és a jelek szerint a szoftverfrissítések nem csak javítják a meglévő gondokat, újakat is okoznak.

A Pixel 6 és a Pixel 6 Pro decemberi frissítését a Google immáron hivatalosan is leállította, miután sokan panaszkodnak arra, hogy a csomag után a hívásaik megszakadnak. Aki mégis frissített, annál nem feltétlen jelentik a hiba, ez szintén megszokott a Pixel-közösség számára.

Aki belefutott a hibába, annak az egyetlen megoldást a gyári visszaállítás jelentheti. Előtte érdemes menteni. Az eset különösen kínos, hiszen a decemberi csomag egy nagyobb funkciófrissítés lett volna a Google részéről. Így az újdonságok most a januári frissítésbe kerülnek, de a történések nem igazán igazolják vissza, hogy mennyire nagy előnyöket rejtene a Google saját chipje és szoftveres felügyelete együtt. Sajnos a Pixel 6 széria sem bizonyult eddig az androidos mezőny „iPhone-jának”.

Forrás: ORIGO

Friss