Okoseszközök

Napvilágot látott egy érdekesség a Samsung Galaxy S23 Ultráról

A gyártók előre terveznek, a szivárogtatók pedig máris a jövő évi Galaxy S23 Ultráról beszélnek.

A Samsung a február 9-i Galaxy Unpacked rendezvényén mutatja be a várva-várt Galaxy S22 szériás mobilokat, azonban nyílt titok, hogy a mobilgyártók (is) előre terveznek. Így aztán a szivárogtatók már a Galaxy S23 Ultráról beszélnek, pedig az csak 2023 elején esedékes.

Míg a Galaxy S22 Ultra várhatóan a Galaxy Note 20 Ultra utódjának ígérkezik, addig Ice Universe szerint a Galaxy S23 Ultra már eltávolodik ettől a dizájntól.

A találgatások szerint a Samsung átvált a négy irányba lekerekített kijelzőre, tehát alapvetően a Huawei tavalyi P40 Pro előlapját követnék. Állítólag az ilyen panelek sorozatgyártása már megoldott a Samsungnál, azt ugyanakkor nem tudni, hogy a négy irányú lekerekítés milyen előnyökkel járhat.

Bár a Huawei és a Xiaomi is próbálkoztak az ilyen panelekkel, végül egyáltalán nem lett olyan futurisztikus a végeredmény, mint amit a szivárgásokban sokáig emlegettek. A Samsung ráadásul inkább a lapos panelekhez kezdett el visszatérni, így egyelőre korai lenne megmondani, hogy milyen irányba alakulnak ezek a tervek.

Forrás: ORIGO

Friss