Okoseszközök

Méregdrága okosgyűrűvel rukkolt elő a Gucci

Kiváltható lehet vele az okosóra, marad hely a csuklón egy prémium karórának.

Új termékkel bővítette az okoskütyüs kínálatát a Gucci, a saját arculati elemeivel ékesített változatot dobott piacra az Oura Ring 3 okosgyűrűből. Az Oura x Gucci néven már rendelhető termék életjelek figyelésére lett kitalálva, a szenzoraival szívverést, légzésszámot és testhőmésrékletet mér, az adatok használható formában a mobilappjában követhetőek, például alváskövetési funkció is van.

Az Oura x Gucci funkcionálisan azonos az alapját adó termékkel, azonban a borítása PVD-bevonattal ellátott titánból készült, míg az eltéveszthetetlen díszítése 18 karátos arany. A luxusmodellt választók örökre hozzáférést kapnak a mobilappjának prémium funkcióihoz, normál modell vásárlása esetén ezek elérése az ingyenes első fél évet követően havi 7 dollárba kerül.

A hétköznapok során az életjelek figyelésében akár egy okosórát is kiváltani képes luxus okosgyűrűt 950 euróért, olyan 372 ezer forintért forgalmazza a Gucci. Kontextusként a normál Oura Ring 3 a külső borítás anyaghasználatától függően 314 euróba vagy 419 euróba kerül.

Forrás: ORIGO

Friss