Okoseszközök

Pulzusszámot is mér az okos fürdőszobai mérleg

Baba és háziállat is mérhető lehet vele, könnyen követhetővé teszi a testsúly változását.

Piacra dobta a harmadik generációs okos fürdőszobai mérlegét az Wyze, az Egyesült Államokban 34 dollárért, olyan nettó 12 ezer forintért már megrendelhető a Scale X modell. A Bluetooth-on keresztül mobilappal kommunikáló kütyü legfontosabb funkciója, hogy könnyedén követhető vele az idő múlásával a testsúly változása, a koronavírus utáni időkben még mindig rengetegen küszködnek a két év alatt lassan felszedett, ám lemenni még jobb esetben is csak keservesen akaró kilókkal.

A Wyze Scale X automatikusan nyolc személy felismerésére képes, a súly mellett pedig egy tucatnyi azt kiegészíteni próbáló értéket is mutat, ilyen például a testtömeg index, a testzsírszázalék, vagy éppen az izomtömeg. A klasszikus mérlegekkel ellentétben a Scale X van olyan pontos, hogy babák, háziállatok, továbbá csomagok súlya is mérhető lehet vele, 5-180 kg között van a mérési tartománya.

Az adatait az Apple Health, a Google Fit, továbbá Fitbit appokkal szinkronizálni képes okosmérleg négy AAA ceruzaelemmel működik, normálnak titulálható használat mellett akár 22 hónap üzemidőt is felmutathat egy szettel.

Forrás: ORIGO

Friss