Okoseszközök

Kiderült, mikor jelentik be a Samsung Galaxy S23-mat

Ugyan már nagyon régóta nem titok, azonban a Samsung végre bejelentette a zászlóshajó Galaxy S23 termékcsaládjának bemutatóját, a szokás szerint három készülékből álló széria 2023. február 1-jén válik majd hivatalossá.

Ez persze csak a bemutató napja, de nagyon jó esély van rá, hogy az összes modell világszerte ténylegesen kaphatóvá is válik a következő hónapban.

Mindeközben a Samsung kínai kirendeltségétől kiszivárgott két kedvcsináló videó is, amelyek alapján az okostelefonok legnagyobb reklámozott előnyeként a rossz fénykörülmények közti fotózási és videózási képességet fogja felhozni a vállalat.

Az egyik videón a „Made for moonlight”, azaz holdfényhez tervezve szöveg olvasható, a jelek szerint nagyon bízhat a készülékek éjszakai képalkotási képességeiben a gyártó.

A kamerás teljesítményre való fókuszálás teljesen érthető annak fényében, hogy a potenciális vásárlók java számára praktikus előnyről van szó, a moderált mértében minden eddiginél erősebb processzor, vagy a még magasabb felbontású kijelző annyira már nem hozza lázba a vevőket.

Forrás: ORIGO


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss