Okoseszközök

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai

Magyarországon is elérhetőek a Samsung várva várt készülékei: a hajlítható Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 okostelefonok, valamint a Galaxy Watch6 és a Galaxy Tab S9 széria legújabb modelljei.

„Az új Galaxy készülékek iránti izgatott várakozást és pozitív reakciót az előrendelések száma bizonyítja a legjobban – mondta TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy Z Flip5, Z Fold5 készülékekkel, a Watch6 és Tab S9 szériákkal az a célunk, hogy minden termékkategóriában újszerű és magával ragadó élményt nyújtsunk a felhasználóinknak, alkalmazkodva a legkülönbözőbb életstílusokhoz. Felemelő érzés látni, hogy jövőképünk miként találkozik felhasználóink elvárásaival világszerte.”

A Samsung Galaxy Z Flip5 és Galaxy Z Fold5 a vállalat forradalmi hajlítható szériáinak ötödik generációs készülékei, a Flex zsanérnak köszönhetően még tovább fejlesztett formatervezéssel és kialakítással. Az új eszközök iránt világszerte óriási a kereslet, az előrendelési számok rekordot döntöttek többek között a latin-amerikai, délkelet-ázsiai és az európai piacokon, ahol a vásárlók 65%-a döntött a Galaxy Z Flip5 mellett. Magyarországon is nőtt a Flip5 és Fold5 eladásainak száma az előző generációhoz képest.

A Samsung Galaxy Watch6 és Galaxy Watch6 Classic okosórák erőteljes teljesítménnyel és megnövelt kijelzőfelületen kínálnak átfogó wellness funkciókat, nyújtanak személyre szabott fitnesztanácsokat, valamint végeznek mélyreható alváselemzést, hogy elősegítsék az egészséges szokások kialakítását. A két óra iránt egyformán nagy a kereslet nemzetközileg.

A Galaxy Tab S9 tabletek három változatban – Galaxy Tab S9 Ultra, S9+ és S9 – kaphatók. A termékcsalád egyedülálló felhasználói élményt kínál a táblagépek világában a Dinamikus AMOLED 2X kijelzőnek, az IP68-as besorolásnak, valamint a dobozban szintén megtalálható S Pennek köszönhetően. A Tab S9 tabletet előrendelők 60 százaléka a Tab S9 Ultra modellt választotta. A hatékonyság ösztönzésére tervezett széria a Galaxy ökoszisztéma részeként lehetővé teszi a kreatív ötletek kiaknázását és a zökkenőmentes váltást okostelefonok és táblagépek között.

A Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 és Tab S9 sorozat augusztus 11-től elérhető Magyarországon is.

A Samsung Galaxy Z Flip5 színvilágát a természet ihlette – a készülék Menta, Grafit, Levendula és augusztus végétől Krém színekben is elérhető. A készülékhez a felhasználók – többek között – rögzítővel ellátott Átlátszó tokot, valamint FlipSuit tokot választhatnak. A Galaxy Z Fold5 elegáns Jeges Kék és Fekete színekben kapható, a telefonhoz új kiegészítőként érkezik a külön megvásárolható, praktikus és stílusos Vékony S Pen tok.

A Galaxy Watch6 két méretben kapható: a 44mm-es modell Grafit és Ezüst, a 40mm-es modell Grafit és Arany színekben. A Galaxy Watch6 Classic óra a közkedvelt forgó lünettával Fekete és Ezüst színekben, 43 és 47mm-es változatban elérhető.

A Galaxy Tab S9 széria két színben – Bézs és Szürke – három méretben megvásárolható: a Tab S9 Ultra 14,6 colos, a Tab S9+ 12,4 colos, a Tab S9 pedig 11 colos kijelzővel.

A Samsung Galaxy Z Flip5, Galaxy Z Fold5, Galaxy Watch6 okosórákról és Galaxy Tab S9 tabletekről további információ érhető el a vállalat weboldalán.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss