Okoseszközök

A technológia vívmányai a porszívóknál is tetten érhetők!

Egy olyan hétköznapi tárgynak, mint a porszívónak a kiválasztása nem kellene, hogy gondot jelentsen. Mivel azonban már modernebbnél modernebb, jobbnál jobb készülékek kaphatók a piacon, kétszer is meggondolja az ember, melyiket részesítse előnyben.

Mindenképp ergonomikus kivitelt érdemes keresnünk, így jönnek szóba az akkumulátoros Dyson porszívók: ezek nemcsak praktikusak, jól megtervezettek, hanem rendkívül helytakarékosak is. Lássuk a további előnyeiket!

Milyen egy jó porszívó?

E termékek közül sokan még mindig a hagyományos padlóporszívókat választják, amelyeket aljzathoz kell csatlakoztatni. Bár valóban egyszerű a használatuk, és itt is találkozunk kiváló szívóteljesítménnyel, érdemes haladni a korral, és a modernebb álló porszívókat elkezdeni használni.

A premiumshop24.hu webáruház kínálatában a leginnovatívabb modellekkel találkozunk – mind Dyson márkájú termék. Lenyűgöző a teljesítményük, akár 120 perces akkumulátor-üzemidővel is rendelkezik némely típus.

Minél újabb kivitelt választunk, annál több extrával fogunk találkozni. Vannak külön állatbarát otthonokhoz tervezett szívófejek, kocsitakarításhoz való kiegészítők is, amelyeket lehet csatlakoztatni a készülékekhez.

Hiszen az a legjobb porszívó, amely sokoldalú, számos célra megfelel – ha pedig még további extrákkal is rendelkezik, az külön öröm.

Néhány kedvelt termék

  • Dyson V8: Az egyik legismertebb modell a gyártmányok közül, hajszál-eltávolító technológiával is rendelkezik. Könnyen átalakítható kézi porszívóvá. Halkan működik, 40 percig használhatjuk töltés nélkül. Egy tisztítófejet, egy kombi szívókát és egy résszívó fejet tartalmaz az alapkészlet. Természetesen dokkolóállomás és hálózati töltő is jár a csomaghoz.
  • Dyson Cyclone V10 Extra: Ez már egy újabb modell, amely ebből kifolyólag 30%-kal nagyobb szívóteljesítményt nyújt a V8 porszívóknál. Akár 60 perces üzemidőre is képes. Komplex szűrőrendszere a mikronagyságú részecskéket is begyűjti. A padlófej mellé itt is van két további kiegészítő is. Háromféle üzemmódban is használhatjuk.
  • Dyson V11: Ezt a típust többféle padló esetében is alkalmazhatjuk, szintén kiváló tulajdonságokkal bír. Nagy előnye, hogy Dyson Hyperdymium motorral működik, amely kiváló szívóteljesítményt tesz lehetővé. LCD-kijelzős, ellenőrizhetjük rajta, mennyire hatékony a gép.

A legújabb változatok is elérhetők már

A gyártó napjainkban sem tétlenkedik, sorozatosan dob a piacra újabb modelleket. Nem régóta kapható például a Dyson V15s Detect Submarine vezeték és porzsák nélküli porszívó, amely valóban a legfejlettebb technológiával rendelkezik. Még a kiömlött italokat is képes felporszívózni, a konyhában igen hatékony.

Kétszer annyi láthatatlan port fed fel, mint a társai, és a hajszálakat felcsavarodás nélkül képes felszedni. Itt a többszintű szűrés is tetten érhető!

A legjobb álló porszívó megtalálása ennek függvényében valóban nem egyszerű, de segítséget lehet kérni akár a premiumshop24.hu munkatársaitól is!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss