Okoseszközök

Nem csak a padlóról, de a kutyánkról is porszívózhatjuk ezentúl a szőrszálakat

A Dreame Technology Z30 vezeték nélküli porszívó az egyik legerősebb szívóerővel rendelkezik a piacon

A Dreame Technology legújabb vezeték nélküli porszívója egy speciális, kutyaszőr kefével is rendelkezik, amellyel közvetlen a kedvencünkről tudjuk a laza szőrszálakat kifésülni. A Z30 intelligens szennyeződés érzékeléssel, fejlett szűrőkkel és az egyik legerősebb szívóteljesítménnyel rendelkezik a piacon, amely igazodik a szennyeződések méretéhez és mennyiségéhez is.

Kiszűri a baktériumokat és vírusokat is

A lenyűgöző 150 000 fordulat/perc sebességgel pörgő motorral felszerelt Dreame Z30 az egyik legerősebb porszívónak számít. Intelligens szennyeződésérzékelő technológiája a szennyeződésrészecskék mennyiségének és méretének megfelelően automatikusan igazítja a szívóteljesítményt. A Z30 emellett HEPA H14 szűrőkkel rendelkezik, amelyek a 0,1 mikron méretű részecskék 99,99%-át felfogják, így képesek a baktériumok és vírusok 99,9%-át kiszűrni, jelentősen javítva az otthon levegőminőségét.

Tökéletes a háziállat-tulajdonosok számára

Öko üzemmódban az akkumulátor megszakítás nélküli működést garantál, a Z30-cal egyetlen feltöltéssel akár 300 m² területet is kiporszívózhatunk. A háziállat-tulajdonosok igényei szerint tervezett készülék speciális, mind a négy sarkában szívócsatornával ellátott állatszőrkefét is tartalmaz, amely biztosítja a laza szőr hatékony eltávolítását kedvencünkről, és kifogástalanul tisztán tartja az otthont.

Cserélhető kefék és LED-világítás a kosz ellen

A Dreame Z30 cserélhető keféi és rugalmas adaptere a szélek és a díszlécek mentén is biztosítja a könnyed és alapos porszívózást. A többfelületű kefe szőnyegekhez és keménypadlókhoz egyaránt ideális, míg a puha hengerkefe kiválóan alkalmas a szélek tisztítására, hiszen a sarkokban akár 7 mm-re is elér. A beépített LCD-képernyő valós időben mutatja a tisztítási eredményeket, a kefék LED-világításával pedig könnyebben észrevehetőek a sarkokban megbúvó szennyeződések. A Z30 ergonomikus kialakítású, 0,6 literes portartálya könnyen üríthető. A mindössze 2,2 kg súlyú, padlóra állítható töltőállomással ellátott készülék kényelmesen tárolható bárhol a lakásban.

További információkért látogasson el a https://global.dreametech.com/, https://www.instagram.com/dreame.magyarorszag/ vagy  https://shop.dreame-hungary.hu/  weboldalakra.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Kövesse híreinket a közösségi médiában is és csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss