Szórakozás

Hamarosan érkezik a Flight Simulator irányító rendszer Xbox-hoz

A Turtle Beach, mint név valószínűleg nem ismeretlen azok számára, akik valaha eljutottak oda, hogy vásároljanak egy jobb kategóriájú gamer headsetet.

Nemrégiben derült ki, hogy a Turtle Beach VelocityOne Flight Universal Control System néven piacra dob egy olyan irányító rendszert, melyre valószínűleg gyerekkorunk óta vágyunk. Régebben léteztek már hasonló jellegű törekvések, de leginkább autós verzióban vásárolhattunk magunknak kormányt, pedálokat, vagy épp egy egyszerű, lebutított szerkezetű váltót. Ezek az eszközök szinte sosem arról voltak híresek, hogy tökéletesen működnének, vagy kicsit is hajazna a valóságra, de azért mégis szerethetőek voltak.

A vezérlő kompatibilis lesz Xbox One-nal, Series X-szel és Series S-sel, illetve PC-re is ráküldhetjük majd.

A Turtle Beach ígérete szerint ez lesz az eddigi leghitelesebb és legjobb megoldás, ha szeretnénk az otthonunkat egy repülőgép fedélzetévé alakítani. Mondjuk úgy könnyű, hogy hasonló kategóriában még nem volt ilyen…

Digitális kijelzők, 180°-os forgatás, 10 programozható gomb és hasonló finomságok várnak ránk, melyeket képeken és videókon már meg is csodálhatunk.

Természetesen még nem kapható a cucc, viszont pre-orderre már lehet jelentkezni. Magyar forintba átszámítva körülbelül százezres nagyságrenddel számolhatunk, ami egy ilyen összetett kütyünél nem is annyira vészes, főleg ha megnézzük, hogy mondjuk egy prémiumabb kontrollert ehhez képest mennyiért vesztegetnek.

Forrás: Purexbox

Friss