Szórakozás

Arcane: November 7-én debütál a Netflixen a Riot Games animációs sorozata

2 évvel ezelőtti bejelentését követően, idén novemberben jelenik meg az Arcane, a League of Legends világának egy szeletét felölelő animációs sorozat. A Riot Games egy új trailer során leleplezte a bemutató dátumát, és az angol nyelvű szinkronszínészek névsorát is.

A League of Legends 10. születésnapját a Riot Games 2019-ben igazán méltó módon ünnepelte meg. Rengeteg új játékot jelentettek be (például a VALORANTot), valamint a rajongók legnagyobb örömére egy animációs sorozatot is, melyet a korábbi évek rövid videói nyomán régóta kért már a játékosbázis.

Az Arcane első fejezete magyar idő szerint a League of Legends világbajnokság döntője után, november 7-én, hajnali 3 órakor válik elérhetővé a Netflix kínálatában.

„A játékosok világszerte szeretik a LoL-t és annak univerzumát. Szenvedélyük inspirál bennünket arra, hogy Runeterrat egy újabb szintre emeljük. Az Arcane megjelenése a Riot következő fejezetének kezdete, és alig várjuk, hogy a játékosok lássák, mit tartogatunk számukra a játékok, a szórakozás és a sport területén. Ezen alkalomból a játékosokat két fantasztikus esemény középpontjába helyezzük. A League of Legends világbajnokság és az Arcane egyesülve egy egységes, globális ünnepséget hoz létre, amely teljesen új módon ötvözi a versenyt, a szórakozást és a közösséget. Szuper hétvége lesz ez a játékosok számára!“

mondta Nicolo Laurent, a Riot Games vezérigazgatója.

Az Arcane egy összesen 9 részből álló sorozat, melyet 3 fejezetre osztottak fel a készítők. Az első 3 epizód november 7-én, a második 3 november 13-án jelenik meg, a harmadik 3-at pedig a november 20-ai hétvégén tekinthetik meg a rajongók.

A szinkrongárdában ismerős nevek találhatóak, Jayce szinkronhangja például az a Kevin Alejandro lesz, aki szerepelt a CSI: Maimi helyszínelők és a Dr. Csont részeiben is, a sorozat arcának számító Jinxnek pedig Ella Purnell kölcsönzi a hangját, de Harry Potter filmek szereplőjével is lehet találkozni.

  • Vi – Hailee Steinfeld
  • Caitlyn – Katie Leung
  • Jayce – Kevin Alejandro
  • Silco – Jason Spisak
  • Jinx – Ella Purnell
  • Mel – Toks Olagundoye
  • Vander – JB Blanc
  • Viktor – Harry Lloyd

Friss