Szórakozás

Saját vidámparkot tervez az Ubisoft

Franciaországban nyílhat meg az első szórakoztató-központja.

Nem volt kegyes az elmúlt közel két év a vidámparkokkal, a koronavírus-járvány miatt az idő jókora részében világszerte kénytelenek voltak zárva tartani. Ettől függetlenül a világ rendjének körülbelüli helyreállását követően minden bizonnyal továbbra is lesz irántuk érdeklődés, így a Nintendo után most az Ubisoft is szeretne beszállni az iparba, meglévő létesítményekben Ubisoft Entertainment Center néven saját részeket hozna létre.

A vállalat sajtóközleménybe alapján a Storyland Studios vállalattal működik együtt a jelentős méretű vidámparki részek megtervezésében, a jelenlegi tervek szerint az első Ubisoft Entertainment Center a franciaországi Studios Occitanie Méditerranée vidámparkban nyílhat meg, magával a létesítménnyel együtt 2025-ben.

A sejthetőnek megfelelően az Ubisoft a saját videójátékos márkái és karakterei köré kívánja építeni az élményeket, azonban jelen pillanatban valószínűleg a vállalat illetékesei sem tudják, hogy pontosan mit és hogyan szeretnének, szerencsére bőven van idejük kitalálni a részleteket.

Forrás: ORIGO

Friss