Szórakozás

Nem okozott osztatlan örömöt a Cyberpunk 2077 frissítése

Egyesek elindítani sem tudják a játékot, másoknál összeomlásokat produkál.

A héten elérhetővé vált a Cyberpunk 2077 első idei javítása, az óriási 1.5-ös patch telepítését követően már képes többé-kevésbé kihasználni az új generációs játékkonzolok képességeit. Emellett rengeteg bugot javítottak a fejlesztők, új funkciókat adtak a játékhoz, reszeltek egyes mechanikákon, változtattak a belső gazdaság működésén.

Sajnos a nagy munka közepette két csúnya hibát is sikerült generálniuk a CD Projekt munkatársainak. A súlyosabbik, hogy egyes PlayStation 4-es gamerek a javítás telepítés óta nem tudják elindítani a játékot, a hibaüzenet szerint baj van az adatfájlok integritásával. A Cyberpunk újratelepítése nem mindenkinél oldotta meg a bolti dobozos kópiákat érintő problémát, a fejlesztők már vizsgálják a helyzetet.

A PlayStation 4 mellett a játék számítógépes változatában is feltűnt egy csúnya hiba, bizonyos eszközillesztő szoftverként a Windowsba beépülő hangfeldolgozók használata esetén összeomlásokat produkál a Cyberpunk 2077. Az illetékesek eddig az A-Volute, a Nahimic, továbbá a Sonic Studio esetében azonosították a jelenséget, a bug megoldásáig ezek letiltásával kezelhető a probléma.

Forrás: ORIGO

Friss