Szórakozás

Ezekre figyelj, ha pókerkészletet szeretnél vásárolni

A pókerezés az online térben nagyon elterjedt játéknak számít, azonban egyre többen szeretjük a személyes alkalmakat is. Egyrészt a társaság kedvéért, másrészt pedig a móka miatt. Ehhez szükség lehet egy olyan készletre is, amiben minden benne van, hogy szuper órákat tölthessünk együtt.

A legnagyobb ereje a pókernek abban rejlik, ha nem csak a szabályok betartására tudunk koncentrálni, hanem stratégiában is képesek vagyunk gondolkodni. Természetesen elég egy pakli kártya és valami tétként használható apróság, de sokkal élvezetesebb egy profi pókerkészlettel játszani.

Ma már a technológia is velünk van, így lakossági használatra is vannak elérhető zsetonok, amik élethűen reprodukálják a hivatalosan tiltott szerencsejáték korongjait. A készletek pedig gondoskodnak arról is, hogy ezzel a pénzhez hasonló téttel játszhassunk.

Miért imádjuk a pókert?

A legjobban azt lehet szeretni egy pókerjátszmában, hogy szerencsejátéknak számít ugyan, de a stratégia nagyon fontos eleme. Bizony dörzsöltnek kell lennünk ahhoz, hogy a szerencse is mellénk állhasson, de a Store11 pókerkészlet kínálata is hozzájárul az élményhez.

Meg kell tanulni a pókerarc fogalmának alkalmazását, ami arra is késztet bennünket, hogy a játékostársak reakcióit is figyeljük közben. Nagyon érdekes kihívás úgy játszani, hogy tudatosan próbáljuk irányítani mások gondolatait, ezáltal a cselekedeteiket is.

Az adrenalinlöketet pedig a tét dobja hozzá az élményhez, ami ugyan nem valódi pénzt jelent, de a játék izgalmát a hamis valuta is megadhatja. Így nemcsak szórakoztató lesz az együtt eltöltött idő, hanem olykor izzasztó is.

Mire van szükségünk a játékhoz?

Az 52 lapos francia kártya elengedhetetlen kellék a készletből, mert többféle játéktípushoz ideális, és enélkül nincs póker. Így a Texas Hold’em, az Omaha, a Seven Card Stud és számos más verzióhoz is ez kell.

A másik elengedhetetlen kellék a zseton, ami eltérő színekkel és értékekkel képviseli a pénzt a játék során. Persze az igazán profi játékélményhez hozzájárulhat a dealer, a kisvak és a nagyvak korong is.

Természetesen szükséges még egy vidám és mindenre elszánt csapat is, akikkel tökéletesen el lehet ütni az időt. Ezt persze nem kaphatjuk meg a készlettel együtt, de biztos akad a baráti társaságban néhány elvetemült játékoskedvű egyén, aki zsetonra éhes.

Mit tartalmaz az ideális készlet?

Minden valamire való készletben kell, hogy legyen legalább egy pakli kártya, de a jobbakban kettő is található, ha nagyobb társaság ülne össze. Emellett a zsetonok is kulcsszerepet játszanak ezekben a szettekben, amihez párosul a dealer, a kisvak és a nagyvak korong, valamint a pókerkockákról se feledkezzünk meg.

Az elérhető készletek közötti különbséget azonban inkább a darabszámuk jelenti, ami a zsetonok mennyiségének eltérésében jelentkezik.

Minden alkalom, amikor összeülünk pókerezni, sokkal élvezhetőbb játékmenettel párosul, ha van egy profi készletünk is. Ez pedig ma már könnyedén elérhető, ezért a tökéletes játék garantált.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss