Tippek

Heroikon: Újragondolt életek egy emberibb jövőért

Felgyorsult világunkban sokszor bennragadunk a mókuskerékben, és a mindennapi teendőink mellett nem marad elég energiánk a környezetünkre.

Az elidegenedés problémáját nemcsak egyéni, de társadalmi szinten is orvosolhatjuk.

Erre vállalkoztak a Hősök Tere Kezdeményezés előadói is, akik színpadra lépnek november 7-én a HeroiKon Nemzetközi Konferenciáján, és elmesélik, hogyan gondolták újra életükét egy emberibb jövőért. Ketten közülük ráadásul karrierjüket adták fel, hogy jó ügyek szolgálatába álljanak.

Manapság ritka, hogy valaki önzetlenül kiáll egy jó ügy érdekében, vagy amiért feladja még a hivatását is. A Hősök Tere Kezdeményezés két olyan előadót is felkért történetük elmesélésére, akik az emberek segítését vállalták új hivatásként. Az egyik ilyen Molnár Áron színész-aktivista, aki a Vígszínházat és a színházi darabokat hagyta hátra annak érdekében, hogy a noÁr projektre, és az általa képviselt ügyekre koncentrálhasson. A projekt célja, hogy nyitottabbá tegye az embereket a társadalmi problémákra, megoldást találjon azokra, és megmozdulásaival cselekvésre ösztönözzön.

A HeroiKon konferencián olyan személyes történeteket hallhatsz, olyan sikereket és buktatókat, amelyek biztos, hogy inspirálni fognak. Egy valódi katalizátor ez a kezdeményezés. Én, akit tudok, biztos meghallgatok. Alig várom!

– ajánlja Molnár Áron a HeroiKon konferenciát.

Küllői Péter már pályafutása elején elhatározta, hogy 40 éves korában befejezi sikeres külföldi bankári karrierjét, és erőforrásait a társadalmi ügyek felé fordítja. Létrehozta itthon a Bátor Tábort, amely beteg gyermekek táboroztatását teszi lehetővé, és a Mosoly Alapítványt, ami pedig hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti.

Szeretnéd jobban megismerni Molnár Áron, Küllői Péter, és még hozzájuk hasonló értékes emberek történetét? Gyere el november 7-én az Urániába a IV. HeroiKon Konferenciára és tegyél magadért, hogy aztán tehessél másokért.

További információ a konferenciáról az esemény Facebook oldalán található.

Friss