Tippek

Tippek, hogyan válasszuk ki a tökéletes GUESS cipőt

Egy mutatós női cipő bármikor divatos kiegészítő lehet, amihez sokszor nincs is szükség másra. Egy minőségi lábbeli lehetőséget ad arra, hogy kifejezzük azt, kik vagyunk valójában, megmutathatjuk a külvilág felé, hogy milyen a stílusunk. Sokszor a személyiségünkről is árulkodik az, hogy mit és miként viselünk, így nem mindegy, hogy milyen cipőben jelenünk meg a hétköznapok során.

Ebben a cikkben olyan tippeket osztunk meg, amelynek hála jóval egyszerűbb lesz a választás.

Cipővásárlási kisokos

A Borgo.hu Guess cipői kollekciójával lehetetlen rossz döntést hozni. Van köztük piros tűsarkú, kényelmes utcai sneaker, de még csizmát is bátran választhatsz magadnak a márkától. A prémium gyártó mindig ügyel arra, hogy úgy elégítse ki a vásárlói igényeket, hogy közben figyelnek az anyaghasználatra, valamint a tartósságra és a stílusra egyaránt.

Sokszor egyetlen cipő elég, hogy teljes mértékben megváltoztassuk a megjelenésünket. Nem mindegy, hogy munkába keresünk egy mutatós darabot, egyetemre járunk és nem árt egy sportosabb változat, esetleg eseményen jelenünk meg, ahol pedig muszáj egy elegáns darabot magunkra kapni. Üzleti vacsorán nem jelenhetünk meg egy sneakerben a lábunkon, de városlátogatásra sem túl praktikus egy kis magas sarkú változat.

Ezeket vegyük figyelembe új cipő választásánál!

Természetesen nagyon fontos az, hogyan néz ki egy új lábbeli, miként mutat az rajtunk, passzol-e az összképbe. Viszont, ha nem akarjuk túlzásba vinni, akkor a legjobb, ha mindig tartunk a gardróbban egy fehér vagy egy fekete Guess cipőt, amelyek esetében nem kell sokat gondolkodni. Passzolnak mind egy farmer-póló szetthez, mind pedig szoknyához vagy melegítőhöz egyaránt.

Fontos azonban, hogy mindig ellenőrizzük le a méretet. Hiába 38-as egy cipő, ha a márkák között is vannak eltérések. Mérjük le a lábunkat, majd az internetes információk segítségével állapítsuk meg, hogy melyik lesz a megfelelő méret. Figyeljünk arra, ha esetleg különleges problémáink vannak, tehát magas vagy széles a lábfejünk, hiszen ezek esetében sajnos nem jöhet mindegyik típus szóba.

Különböző cipők a négy évszakra

A Guess esetében az a jó hírünk van, hogy ők készítenek télre, nyárra, de még az átmeneti időszakokra is egyedi surranókat. Ezáltal nem okozhat gondot fűzős sportcipőt, elegáns tűsarkút vagy éppen mindenhez passzoló sneakert sem vásárolni. Utóbbi jó megoldás szinte egész évben, hiszen télen egy vastag zoknival ugyanúgy melegen tartja a lábat, mint egy csizma. Persze hosszabb szabadban tartózkodás esetén szóba jöhetnek a Guess csizmák, amelyek szintén szép számmal állnak a vásárlók rendelkezésére. Egy mutatós fekete tűsarkú bokacsizmát ember nincs, aki ne venne észre és fordulna utána.

Egy márkás táskával, hátizsákkal kiegészítve pedig tökéletessé varázsolhatjuk a tavaszi, a nyári, az őszi vagy éppen a téli Guess összeállításunkat.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss