Tippek

Van olyan táblagép, amin dolgozni és szórakozni is jól lehet!

A hazai táblagépek piacán számos versenyzővel meg kell küzdenie annak, aki új készüléket dob a piacra. Ezt jól tudják a legnagyobb gyártók is, mégis évről évre újabb és újabb készülékekkel jelentkeznek. Van egy sorozat, melynek minden tagja nagy sikernek örvend, és ez nem csoda, mert egy kiváló gyártóról van szó, minőségi termékekkel.

Ebben a cikkben egy olyan táblagépet is bemutatunk, amin nemcsak szórakozni, hanem dolgozni is remekül lehet. Lássuk!

A Samsung igazán nagyot alkotott

Aki ismeri a dél-koreai gyártó Galaxy termékcsaládját, az tudja, hogy egy nagyon sikeres sorozatról van szó, melynek a népszerűsége a mai napig töretlen. Nem véletlen, hogy folyamatosan bővül a kínálat, és az okostelefonok mellett a táblagépek piacán is megtalálható ez a termékcsalád.

A CoolMobile.hu kínálta Samsung Galaxy Tab sorozat egy utazásra hív minket, aminek során mindent megmutatnak nekünk, amiről eddig azt hittük, hogy csak számítógépen láthatjuk. A kiváló minőség tetten érhető, és hozzájárul ahhoz, hogy a nagy felbontású képernyők szemkímélve vezessenek be minket a tisztánlátás világába. Egyetlen részletről sem maradunk le a sorozatok és a filmek nézése közben, de természetesen a pörgős játékok során sem.

A Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)

A Samsung is felismerte, hogy mekkora igény mutatkozik az általuk képviselt kiváló minőségre, így 2022-ben is kiváló újdonságokkal érkeztek. Ilyen volt a Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) is, melynek P613-as modellje készült a hazai piacra.

Ez a készülék egy modern, hatékony, számos nagyszerű funkcióval rendelkező táblagép. Tökéletes választás üzleti és személyes használatra egyaránt. Erős, innovatív és megállja a helyét számos területen.

Egy nagy teljesítményű 8 magos processzorral rendelkezik, mely akár 2,3 GHz-es sebességre is képes. Mindezt 4 GB RAM is megtámogatja a mindennapi használat során. Több feladat egyidejű végrehajtására is tökéletesen alkalmas a készülék anélkül, hogy lassulást tapasztalnánk.

A képi megjelenítése kiemelkedő. Nagy felbontású 10,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, melyen éles és tiszta képet kapunk. Élethű színeivel ideális képek és videók megjelenítéséhez. Ez pedig nemcsak a családi fotók visszanézéséhez, hanem a filmekhez és a sorozatokhoz is nagyon jól jön.

A méretei pont akkorák, hogy tökéletes útitárs legyen belőle. A 10,4 hüvelykes kijelzője nem túl kicsi, és nem is túl nagy. Pont jó! A mindössze 7 mm-es vastagságával és a kevesebb, mint fél kilogramos (465 grammos) súlyával könnyű lesz magunkkal vinni. Elfér egy táskában vagy egy nagyobb oldalzsebben.

Sokrétű felhasználás 

Az olyan kényelmi megoldások, mint a 3,5 mm-es jack csatlakozó, a Wi-Fi vagy a szelfi kamera, és a microSDXC kártyával való memóriabővítés is sokrétű felhasználást tesz lehetővé. És akkor még ott van az S Pen is, melynek használatával szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat, és még pontosabbak lehetünk.

Kreatív szakemberek, szabadúszók, home office-ból dolgozók, természetszeretők, filmimádók mind-mind szeretni fogják ezt a nagyszerű készüléket.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss