Tippek

Így rendezd be ízlésesen a babaszobát!

A gyermek születése a legcsodálatosabb dolog az életben. Már előre készülünk a kis jövevényre, elképzeljük, hogyan fognak telni a hétköznapok vele, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a csöppség jól érezze magát a világban. A tökéletes babaszoba berendezéséhez adunk most néhány jó tanácsot a kismamáknak.

A babaszobai kiegészítők

Minden bizonnyal a babaszoba berendezése okozza a legnagyobb örömet, ugyanakkor a legnagyobb kihívást is az újdonsült szülők számára. Milyen legyen a kiságy? Bölcsőt válasszunk inkább? Hová helyezzük el a szekrényt? Mivel tehetjük otthonosabbá a gyermek birodalmát?

Akkor lesz szép, ízléses a szoba, ha egységesség uralkodik a kiegészítők tekintetében is. A Baby Lion kollekciói között azonos színvilágú, mintázatú babaszobai kiegészítőket, textíliákat találunk, így nagyon egyszerűen otthonossá tehetjük a helyiséget.

A Baby Lion webáruház kínálatában egyébként is minden fellelhető, amire szüksége lehet a babának: a bútoroktól kezdve a játékokon át az utazási kiegészítőkig számos minőségi, biztonságos és esztétikus termék kapható a boltjukban.

Ha okosan gondolkodunk, egy helyről szerzünk be mindent, és a házhoz szállítás csak még inkább megkönnyíti a dolgunkat. Amikor egy nő babát vár, sokszor nagy segítséget jelent neki az is, ha kész kollekciókból tud válogatni gyermeke számára babaholmikat, és ezt a Baby Lionnél megteheti.

Kollekciók babáknak

Milyen termékek közül válogathatunk az egyes kollekciókon belül? – merül fel rögtön a kérdés. Nos, szinte minden hasznos babaszobai kiegészítő kapható azonos mintázattal. Nézzük pár példát! Olyan termékeket gyűjtöttünk össze, amelyeknek nagy hasznát vehetjük a kényelmes és szép babaszoba berendezésekor:

  • 2, illetve 3 részes ágyneműszett
  • 4 évszakos takaró
  • Pólya – merevített vagy merevítés nélküli
  • Zsebes tároló kiságyra
  • Henger alakú rácsvédő
  • Babafészek
  • Mackópárna, pillangópárna
  • Szoptatós párna
  • Puha pelenkázólap
  • Szundikendő
  • Játéktároló

A megfelelő elemek kiválasztásával harmonikussá tehető a szobabelső. Ez nemcsak a babára lesz nyugtató hatással, hanem a mamára is: a helyiségbe belépve ugyanis esztétikus látvány fogadja majd.

Mi alapján válasszunk kollekciót?

A kollekció kiválasztásakor a színekre mindenképpen figyeljünk oda! Milyen színűek a bútorok a szobában? A függöny és fal színe sem mindegy, ahogyan a szőnyegé sem. Az is befolyásolhatja a döntést, hogy kisfiú vagy kislány számára rendezzük-e be a szobát.

A rózsaszínes árnyalatok lányosak, a Baby Lionnél ilyen például a sünis, a nyuszis vagy a flamingó szett, de szívecskés és csillagos textíliákat is összeválogathatunk kislányunk számára.

A fiús kollekciók közül megemlíthető a járműves, a szafaris vagy a repülős szett, mindegyikben a kék szín dominál.

Igazán különleges az Óceán állatvilága kollekció, amely kellemes, lágy színeivel jól illik minden gyerekszobába. Egyszerre figyelemfelkeltő és visszafogott, tökéletes választás tehát az újszülöttek számára. Az ízléses babaszoba berendezéséhez bátran ajánljuk!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss