Tippek

Cicarajongók figyelem! Ezekre minden macskásnak szüksége van!

Szőrösek, aranyosak, imádnivalóak. Ők a cicák, akikért nagyon sokan odavannak és nemcsak azok, akik inkább őket kedvelik, mint a kutyákat. Sokan egyszerre választják a két állatot, ami nem véletlen. Macska nélkül élni szinte lehetetlen, akire családi háznál és lakásban egyaránt szükség van. Ha pedig gyerkőc is van a családban, akkor garantáltan elkél egy cica, aki lefoglalja a kicsit, megtanítja őt arra, hogyan kell bánni az állatokkal.

Ebben a cikkben olyan dolgokat osztunk meg, amelyekre minden cicásnak szüksége van.

Cicás felsők és ruhák

A Pamutlabor Pólónyomda cicás felsői nem véletlenül kerültek a kínálatba, hiszen a kutyás változatok mellett ezeket keresik a legtöbben. Cukik, aranyosak, néha humorosak, attól függően, hogy milyen változatban gondolkodunk. A felsők számos méretben és színben kaphatóak, nem beszélve a többféle mintáról és szövegezésről. Legyen szó újszülött cicusról, esetleg felnőtt macskáról, fekete, fehér bundásról, esetleg egy “Citticorn”-ról, itt szinte mindent megtalálhatunk.

A felsők mindegyike kiváló megoldás meglepetés gyanánt, így ha egy cicarajongó ismerősünket lepnénk meg valami különlegessel, akkor két legyet üthetünk egy csapásra. Amellett, hogy egy hasznos ajándékot adunk át, a felsők egyediek és viccesek. Ott van például a “Samurai cat”, a “Cicás szív”, illetve az “Érzelmi összeomlás szélén” felirattal ellátott változatok, amelyek bárki számára nagy örömet okoznak.

Milyen ruházati cikkekből válogathatunk még?

Ott vannak még a pulóverek és a farmerkabátok, amik kitűnő megoldások hétköznapokra, hidegebb munkanapokra, kirándulásokra egyaránt. Kérhetjük ugyanolyan szöveggel és mintával, mint például a pólót, így lesz egy kész szettünk, amelynek elemei remekül passzolnak egymáshoz.

Apróságok cicások számára

Ha mindez nem lenne elég, akkor ott vannak a különleges kiegészítők, mint például a Pamutlabor Pólónyomda egyedileg készített vászontáskái, bögréi vagy éppen a párnahuzatok. Nem beszélve a macskás telefontokokról, amire valljuk be, mindenkinek szüksége van.

Hasonló mintával készülnek, mint a ruházati cikkek, de lehetőség van egyedi megrendelést is leadni, ami megkönnyíti számunkra, hogy akár a saját állatunk fotójával ellátott bögréből ihassunk meg a reggeli kávét. Nincs más teendőnk, mint felvenni a kapcsolatot a munkatársakkal és leírni nekik, hogy mit és hogyan szeretnénk.

Mindez segít abban, hogy akár olyan személyt is meglepjünk egy macskás aprósággal, akit nagyon szeretünk. A cicás tárgyak remek választások születésnapra, névnapra, karácsonyra, esetleg évfordulóra vagy egyéb különleges alkalmakra. Készíthetünk belőle egy kész csomagot, amibe kerülhet cicás póló, bögre, vászontáska, esetleg egy telefontok. Mindegyik hasznos, egyedi, stílusos és színes.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss