Tippek

Így lehet egyedi, mobilon is jól működő weboldalad!

Manapság már sokkal több szempontot kell figyelembe venni egy weboldal elkészítésénél, mint például a 2000-es évek elején. Akkoriban még mindenki számítógépről szörfölt a weben, és csak néhány népszerű böngészőre és felbontásra kellett optimalizálni a honlapokat.

Manapság már rengetegen neteznek okostelefonról, tabletről, mások pedig hatalmas felbontású monitorról nézik, mit kínál a világháló. Ez komoly, de nem lehetetlen kihívást jelent a webmesterek számára. Az AB Plusz olyan professzionális honlapokat készít, amelyek reszponzív dizájnnal, modern technológiák felhasználásával készülnek, az oldalak betöltési ideje pedig kifejezetten gyors. Ez utóbbi szempont ugyanis nemcsak a felhasználók, hanem a kereső algoritmusok számára is kiemelkedő fontosságú.

Ezt kell tenned, ha jól működő honlapra van szükséged

Ha már van nagyjából elképzelésed arról, hogy milyen weboldalt szeretnél, milyen funkciókra van igényed, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot az AB Plusz csapatával. Inspirálódhatsz más weboldalakról is, és akár el is küldheted azoknak a portáloknak a linkjét, amelyekhez hasonlót szeretnél.

Mindezek fényében már fognak tudni adni egy körülbelüli árajánlatot és azt is meg fogják tudni mondani, hogy milyen határidővel tudják vállalni a projektet. Ha tetszik az ajánlat, akkor a következő lépés már az időpont egyeztetése, ahol a konkrét funkciókról, a működésről és a kinézetről lesz szó.

Nem kell elsőre mindent véglegesíteni

Természetesen az nem várható el, hogy már az első megbeszélést követően minden apró részlet a helyére kerüljön. Persze 90%-os állapotra már egy konzultáció után is fel lehet húzni egy honlapot. Ahhoz azonban, hogy a kirakós minden eleme a helyére kerüljön, akár több egyeztetésre is szükség lehet.

Az AB Plusz a kisebb módosítási kérelmekből nem csinál problémát. Az első megbeszélést követően adnak egy végleges árajánlatot, továbbá megjelölik a munka elvégzésének határidejét is. Így az ügyfélnek már nem kell semmilyen váratlan, kellemetlen meglepetéssel szembesülnie sem a kiadás, sem a várakozási idő kapcsán.

A szerződés elengedhetetlen fontosságú

A későbbi félreértések elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy legyen szerződés a projektet vállaló cég és a megrendelő között. Az AB Plusznál ez úgy működik, hogy a megrendelőnek aláírva, postán kell elküldeni két példányt a weboldal elkészülésére vonatkozó szerződésből. Ők visszaküldenek egy példányt általuk is aláírva.

Ezután megkezdődik a munka. A dizájntervekből kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat, és ekkor még kérhetsz kisebb változtatásokat is. Ezután a webprogramozók lefejlesztik az oldalt, egy tesztoldalon pedig nyomon tudod követni, hol tart a projekt. Az AB Plusz csapata folyamatosan tartja a kapcsolatot az ügyféllel. Ha elkészültek a weboldallal, akkor te magad is kipróbálhatod minden funkcióját.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss