Tippek

Ablakcsere esetén mindig nézze a minőséget!

Elmondható, hogy nyílászárók cseréjére nagyon ritkán kerül sor, ezért kiemelten fontos, hogy odafigyeljen a leendő ablakok minőségére, és csakis olyan megbízható márkát válasszon, amelyről biztosan tudja, hogy az elkövetkező évtizedekben gond nélkül fogja kiszolgálni a házban élőket. Mivel ez a művelet általában költséges, ezért nagyon meg kell nézni azt, hogy ki és milyen feltételekkel kínálja az ablakcserét. Érdemes olyan vállalkozót választani, aki minőségi márkákat kínál elérhető áron, valamint a a beépítés utáni kisebb kőművesmunkákat is elvégzi.

Milyen nyílászáró márkát válasszunk?

Ha körbenézünk a piacon, akkor azt láthatjuk, hogy számtalan márka kínálja termékeit, így még nehezebbé válik a választás. A Zsola Ablak Kft. ablakcsere Budapest és környéke esetén a Kömmerling gyár nyílászáróit ajánlja, hiszen a cég több évtizede gyártja kiváló minőségű termékeit megfizethető árkategóriában.

A gyártó filozófiája

A minőségi munka nem a véletlen műve, hanem tudatos elhatározás. A Kömmerling jelmondata ugyanis az, hogy életre szóló ablakokat kínáljanak elérhető áron. Azt szeretnék, ha a vásárlók elégedettsége folytán más érdeklődők is őket választanák, és az általuk gyártott nyílászáró kiszolgálná a megrendelőt egy teljes életcikluson át.

A Kömmerling múltja

A gyártó nem ma kezdte, hiszen magát a márkát 1897-ben alapították. Ebben az időben azonban még nem nyílászárók készítésével foglalkozott, hanem ipari ragasztók fejlesztésével. A lábbelik esetében ugyanis általános problémát jelentett az, hogy a talp nagyon könnyen levált, így a gyár olyan ragasztót szeretett volna kikísérletezni, ami tartós és általánosan alkalmazható.

A fejlesztések sikerrel jártak: 1949-ben a világon elsőként mutatták be szintetikus gumialapú ipari kontaktragasztójukat. Ezzel a felfedezéssel sokkal könnyebbé váltak bizonyos ipari folyamatok, ezáltal maga a cég is továbblépett, és kiterjesztette termékpalettáját.

A gyárban a mai napig folynak a fejlesztések, napjainkban ipari szigetelőüvegek, valamint napelemrendszerek terén jelentkeznek folyamatos innovációval és prémium minőségű termékekkel.

A nyílászárók gyártása

A Kömmerling elindította tehát a nyílászáróinak a gyártását, azonban már az elején elhatározták, hogy kizárólag a legmagasabb minőségű alapanyagokból, professzionális módon készítik termékeiket, így ha egyszer őket választják, akkor egy életre le lesz tudva a nyílászáró gondja.

Mivel a Kömmerling ablakok, ajtók kiváló színvonalúak, így a cég hamar Európa egyik piacvezető márkájává vált. A kivitelezők előszeretettel ajánlják a megrendelők részére, akik beépítés után évtizedekig elégedetten használják nap mint nap ezeket a nyílászárókat.

Ha éppen új ingatlant épít, vagy használt ingatlant újít fel, akkor mindenképpen vegye számításba a Kömmerling nyílászáróit, hiszen panelházaktól az egyedi tervezésű magánházakig, de akár középületek esetében is ideális választás. További előnye, hogy sokféle méret és forma kialakítható, így az egyedi elképzeléseknek sem állja útját.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss