Tippek

Egy kis nyári zápor sem lehet akadály, ha van kerti pavilon

A nyár a felhőtlen szórakozások, kerti partik, medencés bulik, vidám baráti együttlétek időszaka. Sokan azonban azért nem mernek nagy társaságot hívni otthonukba, mert nincs kint olyan fedett hely, ami alatt összegyűlhet a csapat.

Nem kell azonban kétségbeesni, hiszen a mobilizálható sátortetőkkel, igényes pergolákkal könnyen orvosolható ez a probléma. A Homelux webáruház kerti pavilonjai között sokféle lehetőséggel találkozunk, mindenki megtalálhatja itt az igényeinek leginkább megfelelő darabot.

Lássuk, milyen modellek állnak rendelkezésre, melyiket célszerű választani!

1. Indiánsátor típusú kerti pavilon zöld tetővel

Az egyik legnépszerűbb termék a gyorsan felállítható sátortetős pavilon, melyet tipikusan a nyári időszakban szokás használni. Ha nincs fedett terasz vagy kint a kertben szeretnénk egy kicsit nyugodtan üldögélni, akkor remek választás ez a típus.

Az acéllábakon álló sátor zöld polietilén tetővel rendelkezik, nem ázik át. Nagy előnye az is, hogy ellenáll az UV-sugárzásnak. Védi az alatta ülőket a tűző napsugaraktól és a könnyű esőtől.

Mivel könnyen és gyorsan összerakható, bárhol felállíthatjuk. Lehet menedéke a gyerekeknek kint az udvaron, odavihetjük a medence partjára is árnyékolónak, de akár egy buli alkalmával is jó szolgálatot tesz: megteríthetünk alatta, így az ételeknek nem esik baja, ha jön egy futó zápor.

Erős szélben, illetve téli időszakban nem használható, árt a tetőnek a nagy hótömeg.

2. Kerti pergola poliészter tetővel és oldalsó elemekkel

A Hecht márkájú gazebo, kerti pergola oldalsó elemekkel is rendelkezik, ezek függönyszerűen leengedhetők, így egy zárt teret hozhatunk létre. Szunyókáláshoz is ideális, de a gyerekek is használhatják bújócskához, kerti játékhoz.

Magas minőségét az acélkonstrukció és a poliészter tető adja. 4 x 3 méter alapterületű, kényelmesen elfér tehát alatta egy kerti bútor szett is.

Könnyen összeszerelhető, csavarok sem kellenek hozzá. Szép dísze lehet a kertünknek tavasztól őszig.

3. Cipzározható ajtóval rendelkező kerti sátor

Nagyon hasznos kerti pavilon a könnyen felállítható fehér sátor, amelyben szintén hajnalig tarthat a mulatozás. Az erős fémszerkezet biztosítja a stabilitást, a ponyva itt is 100%-os polietilénből készült.

A négy oldalsó fal levehető, a bejárat cipzározható. Három fal átlátszó ablakkal is rendelkezik, emiatt valóban olyan, mintha egy kis kerti lak állna az udvarunkban.

4. Elegáns kerti pergola lehajtható tetővel

Az igazi nyári hangulat megidézéséhez járul hozzá a fekete színű, fémből készült elegáns kerti pergola lehajtható tetővel. A Mirpol gyártó Luxe 3×3 kerti pavilonja négy évszakos megoldást kínál.

Ezt nem kell télen vagy a viharok idejében eltenni, egész évben állhat a kertben biztonságot nyújtva. Korrózióálló anyaga, karbantartást, ápolást nem igénylő szerkezete miatt népszerű. Az alumíniumból készült tető lehajtható, kézzel működtethető.

Válassz igényeid szerint a kínálatból kerti pergolát, hiszen az árnyékolás fontos dolog ebben az évszakban!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss