Tippek

Rövid távú autóbérlés kisvállalkozóknak? Itt egy ajánlat!

Könnyen előfordulhat, hogy kisvállalkozóként átmeneti, rövid távú megoldásként autót kell bérelned. Ebben az esetben (is) segít a Next Auto – ráadásul nem csak személy-, hanem haszongépjárművek is elérhetők. Mutatjuk a részleteket!

Az üzleti, vállalkozói területen könnyen megtörténhet, hogy egy átmeneti időszakra, rövidtávra szükséges autót bérelni. Ezek az igények szólhatnak akár néhány órás, vagy néhány napos időszakra, jellemzően flottán kívüli gépjárműre, ha azok nem elérhetők vagy nem olyan jellegűek, amilyenre szükség van. A Next Auto ebben az esetben (is) segít.

Ahogy arra a Next Auto rövid távú autóbérlés témáját feldolgozó cikke rámutat, nem mindegy, milyen háttérrel, megbízhatósággal és géppark minőséggel szembesül az igénylő, és ezzel milyen kockázatot vesz magára a bérleti időszakra. Pontosabban: a cél az, hogy az igénylő semmilyen kockázatot ne vegyen magára.

Next Auto: megbízhatóság, minőség

A Next Auto ebben a szegmensben is hosszú ideje biztosítja szolgáltatásait, így azok megbízhatóak és kiforrottak. Az ügyfél biztos lehet benne, hogy:

  • magas minőségű, üzleti működésre szabott kiszolgálást kap;
  • a géppark kapcsán nem merülnek fel minőségi és használhatósági kérdések;
  • azt kapja, amit megígértek neki;
  • mindezt a flottakezeléshez szabott magas kiszolgálási színvonallal;
  • elszámolásban pedig a megfelelő üzleti keretek és feltételek között.

Rövid távú autóbérlés: személyautók és haszongépjárművek is elérhetőek

És ez még nem minden: nemcsak személy-, hanem haszongépjárművek is elérhetők, alapáron napi 250 km / havi 3500 km-es futásteljesítményig, és országos pályamatricával „felszerelve”.  Így egy egyszerű árazással, minőségi flottaparkkal és könnyű felhasználással kombinált csomag keretében rövid távú bérautós megoldásokat is kínál üzleti, vállalkozó partnereinek. A csomagok tartalmazzák az összes szükséges biztosítást, továbbá,

0-24 órás Assistance szolgáltatást is, ami nem természetes ebben a szegmensben.

És még valami: a konstrukció keretében már napi nettó 6.000 Ft-tól elérhető gépjármű. Ugye, hogy megéri a Next Autót választani!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss