Tippek

Azok a felejthetetlen szülinapi partyk

A baráti és családi összejövetelek a mindennapi életünk szerves velejárói, melyek felvillanyozzák a munkás hétköznapokat és különleges célt adnak a jövőre nézve. Sokféle partyt lehet szervezni, attól függően, kiket szeretnénk meghívni és milyen helyszínt választunk, kezdve a gyerekek szülinapi bulijától a halloweeni partykon át egészen a leánybúcsúkig számos esemény lehet, amelyen jól érezhetjük magunkat.

A szükséges partykellékek

Ha már megvan az időpont, a helyszín, és nagyjából a résztvevők listája is összeállt, akkor itt az ideje a kiegészítők beszerzésével is foglalkozni. A BestMarkt webáruház partykellékek kínálatában mindent egy helyről be tudunk szerezni, amire csak szükségünk lehet. Ez nagy segítség lehet, egyrészt mert egy partyhoz általában rengeteg minden szokott kelleni, másrészt pedig időt, energiát és pénzt spórolunk meg azzal, ha egy webáruházból vásárolunk és nem kell órákat eltölteni különféle lehetőségek böngészésével.

Azt, hogy mire van szükségünk pontosabban, meghatározza, hogy gyerek vagy felnőtt-e az ünnepelt, hogy egy fő köré szerveződik-e az ünnepség, vagy egy párt ünneplünk, vagy összejön egy egész baráti csapat, illetve gyerekeknél még az is szempont lehet, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e az, akinek bulit szervezünk, hiszen a dekoráció színe is érdekes lehet.

A leggyakoribb és legfontosabb kellék, a torta

A legtöbb összejövetel általában egy születésnap vagy évforduló köré szerveződik, így a torta vagy torták alapvető és nélkülözhetetlen jelképek. Ebben már sok cég a segítségünkre tud sietni, hiszen hazánkban mesterművekkel teli cukrászdákat találhatunk, és egyre több helyen veszik figyelembe a valamilyen ételintoleranciával küzdők igényeit, így készítenek pl. tej-, glutén-, cukor- vagy mindenmentes, paleo, vegán tortákat.

Érdemes azonban valahogy megtudakolni az ünnepelt étkezési szokásait, az ízlését, és nem árt, ha tudunk valami személyeset is az illetőről, hogy annak megfelelő művészi kompozíciót tudjunk rendelni.

A tortákhoz is már tartoznak kiegészítők, mint pl. a gyertyák, amelyek közül igen népszerű gyerekek és felnőttek körében is a tűzijáték, vagy más néven csillagszóró. Ez különböző méretekben és színekben kapható, ugyanúgy, mint a sima gyertyák. Léteznek még az ún. számgyertyák is, mindez a BestMarkt kelléktárában is megtalálható. A tűzijátékok között különösen népszerű az a változat, amely nem ég el magától, és ha elfújja a gyerkőc, mindig újra kigyullad. Ezek a tűzijátékok alapos szülői felügyeletet igényelnek.

A dekoráció kiválasztása

A BestMarkt oldalán tudunk szűrni arra is, hogy milyen típusú dekorációra vágyunk, valamint a kiszerelés fajtájára is. Ez utóbbi különösen előnyös, ha nagyobb partyt szervezünk, hiszen látjuk, miből mennyi fog kelleni. Ne felejtsünk mindenből tartalékot is rendelni, hiszen a partykellékek fogyóeszközök, főleg gyerekek esetében. Komplett partyszetteket is lehet a webáruházban venni, amelyben már egyben megtalálhatjuk a színes lufikat, csákókat, anyósnyelvet és szerpentint.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss