Tippek

Lassan ismét itt az ideje visszaköltözni a négy fal közé!

Aligha akad olyan ember, aki a nyári napokat ne a teraszán, az erkélyén vagy a kertjében töltené a legszívesebben. Persze a déli hőség elől jó bemenekülni a hűvös vagy légkondicionált házba vagy lakásba, de a nap többi részében mindenki kikívánkozik.

Ebből kifolyólag a nyári hónapok során nem sok gondot fordítunk a belső tér átalakítására, rendszerezésére vagy frissítésére. Igen ám, csakhogy most már nyakunkon a szeptember, és vele együtt az ősz is, amikor jól esik ugyan kint a séta, de az étkezéseket és egyéb tevékenységeket inkább bent űzzük.

Neked jól jönne egy bárasztal?

És ha már itt tartunk, akkor bizony jogos igény, hogy minél komfortosabb otthont teremtsünk magunknak. Ezt megtehetjük többek között a Prémium bútoráruház kínálatában kapható bárasztalokkal is!

Most biztosan felmerül benned a kérdés, hogy ugyan mit változtat egy bárasztal az otthonodon? Válaszul összeszedtünk neked néhány olyan felhasználási lehetőséget, amely minden bizonnyal javítani fog az életminőségeden.

Helyszűkében lehet étkezőasztal is

Számos olyan ingatlan található a piacon, ahova egy klasszikus étkezőasztal nem fér be. Ez egyidejűleg azt is jelenti, hogy más módon kell megoldani az asztalnál való étkezés kérdéskörét.

Ilyenkor jöhet tökéletesen jól egy bárasztal, amely nagyon kis helyet foglal. Természetesen nagycsaládosoknak, kisgyermekes családoknak ez nem megoldás, de fiatal felnőtteknek vagy egyedül élő középkorúaknak ideális lehet. Elfér akár az egyik sarokban, vagy közvetlenül a fal mellé tolva, és máris kiváló helyszínt teremtettél a nyugodt étkezésekhez és tartalmas beszélgetésekhez!

Plusz tárolókapacitást ad!

Olyan, hogy elegendő hely egyetlen konyhában vagy étkezőben sincs, így a bárasztal akár szolgálhat extra tárolóként, vagy akár tálalóként is – ahogy a sors hozza.

A lényeg, hogy plusz rakodófelületet jelent, kis helyet foglal és még mobilis is! Ez pedig egy-egy családi ünnep vagy baráti vacsora alkalmával roppant jól jön. Gondolj csak bele, milyen klassz, hogy az üdítőknek és a poharaknak egy külön asztal jut, míg az ételt a rendes asztalnál tudjátok elfogyasztani.

Ideális vendégváró helyszín!

Akadnak olyan helyzetek, amikor a kanapé meghittsége túl sok lenne. Ilyenkor jön kapóra a bárasztal, amely egy-egy távolabbi rokon vagy ismerős látogatása kapcsán tökéletes helyszínt nyújt egy-egy felületesebb beszélgetéshez.

Amint láthatod, egész sok funkciót képes ellátni ez az aprócska bútordarab, úgyhogy mindenképpen érdemes megfontolni a beszerzését és a használatát.

Éljenek a gyors reggelik!

A rohanó hétköznapokon nem igazán van időnk arra, hogy villásreggelit fogyasszunk el, éppen ezért a Prémium bútoráruház bárasztalai ideális helyszínül szolgálhatnak annak, hogy egy gyors zabkását, egy szelet teljes kiőrlésű kenyérből készült szendvicset vagy esetleg egy pohár smoothie-t elfogyasszunk, és sietve megkezdjük a napot – immáron teli hassal és nyugodtan, energiával telve!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss