Tippek

A matcha tea ajándékcsomag harmóniát és élményt nyújt szerettednek

Az ajándékozás mindkét fél számára maradandó élményt nyújt. A gondosan kiválasztott ajándék nemcsak egy tárgy, hanem a szeretet, gondoskodás és figyelem kifejezése is. A különböző ünnepekhez és alkalmakhoz kapcsolódó tradíciók többféle lehetőséget kínálnak az ajándékválasztás területén.

Egy kifinomult alternatíva a tea ajándékcsomagokkal való ünneplés, melyek magukban hordozzák a meghittséget, harmóniát és az ízek orgiáját. Az M Matcha, mint a zöld matcha teák szakértője, összeállított néhány különleges tea ajándékcsomagot, melyek segítségével a testre és a lélekre egyaránt jótékony hatást gyakorolhatunk. Az egyedi csomagolás, a dobozban rejlő segédeszközök mind azt a célt szolgálják, hogy a megajándékozott különleges élményként élje meg a köszöntést. Nézzük részletesebben, miért kiváló választás a matcha tea, mint ajándék.

A matcha teáról

A teaivás hagyománya a távol-keleti országokban évezredekre nyúlik vissza. A Japánból származó matcha zöld tea egy igazán különleges fajtájú cserje, melynek fogyasztásával nemcsak kellemes perceket szerezhetünk a megajándékozottnak, hanem nagyban hozzájárulhat az egészsége megtartásához.

A matcha teát a japánok szuperitalának is nevezik, hiszen rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkezik. A cserje, melynek leveleit a legzsengébb időszakban szüretelik, hatalmas mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat. Természetes módon látja el a szervezetet energiával, mindemellett erősíti az immunrendszert is. A tealevél minden darabkája belekerül a porrá őrölt teába, így teljes egészében hasznosul szervezetünkben.

Felhasználási lehetőségei

A megajándékozottal mindenképpen érdemes tudatnunk, hogy milyen módon kell elkészíteni a teát és milyen egyéb felhasználási lehetőségei vannak. Miután a harsány zöld színű por jól elegyíthető bármely folyadékkal, így nemcsak italként, hanem sütemények, édességek alapanyagaként is felhasználható.

Az éberséget és a lazítást egyben biztosító matcha használható hűsítő és frissítő latték, koktélok alapjaként. A benne található L-theanin ugyanis a kávéval ellentétben nem tesz feszültté és hosszú távon biztosítja a feltöltődést. A tea zsírégető és anyagcsere-gyorsító hatása is jól ismert, így a diétázók, fogyókúrázók egyik kedvelt kiegészítője.

A matcha tea ajándékcsomagban

Kevesen vannak tisztában azzal, hogyan is kell elkészíteni a tradicionális matcha teát, ezért praktikus módon az ajándékcsomagban minden olyan eszköz megtalálható, mely segítségével tökéletes tea készíthető. Alapvető eszköz a bambuszból készült chasen, mely egy teakeverő ecset, és segítségével tudjuk a teaport csomómentesre elkeverni. A komplett tea ajándékcsomag tartalmazza a minőségi matcha zöld tea port, chasent, kerámia ecsettartót, szitát – mely az apró rögöket töri porrá – és a bambusz teakanalat.

Rohanó világunkban a mindennapi stressz és nyüzsgés közepette az ajándék teacsomaggal emlékezetes és örömteli pillanatokat szerezhetünk szeretteinknek.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss