Tippek

Amikor több gépjármű számára kell megoldani a fedett tárolás kérdését

Napjainkban már nem ritka, hogy nem egy, hanem kettő vagy több személyautó számára kell megoldani a parkolás kérdését. Ugyan nagyvárosokban elég jó a tömegközlekedés, de vidéken ennek ellenkezőjét tapasztalhatjuk, így mindenképpen szükséges, hogy legalább a különböző helyekre járó családtagok mindegyike rendelkezzen egy-egy autóval.

Az autókat azonban védeni kell a manapság egyre inkább kiszámíthatatlan időjárás ellen, de az épületben kialakított garázs nem elérhető mindenkinek. Egy garázs nemcsak a káreseménytől, hanem az azt követő hosszú biztosítási és javítási procedúráktól is megkíméli az embert. Ráadásul a cascónál az önrész magas is lehet, amelynek összegéből akár kifizethető lenne egy kocsibeálló tetemes része.

Védelem több autó számára egyszerre

Nézze végig az e-kert.hu dupla állásos kocsibeállóinak és garázsainak kínálatát, és válogasson a raktáron lévő termékek közül, amelyek már szinte elérhető közelségben lehetnek az Ön számára. Ha a weboldalon lévő modellektől eltérő megoldásban gondolkodik, ne habozzon, hívja az e-kert.hu munkatársait, akik segítenek, hogy álmai valósággá váljanak.

A cég több évtizedes szakmai múlttal rendelkezik bármilyen kerti építmény megtervezésében, összeszerelésében és beüzemelésében, ezért érdemes elképzeléseinkkel megkeresnünk őket.

Mi alapján érdemes választani?

A legfontosabb befolyásoló tényező a hely, a kert, illetve a telek adottsága, hogy elfér-e egy többállásos parkolóhely. Ha ennek a kivitelezése nem lehetséges, akkor sincs veszve semmi, megoldható a helyzet két darab egyállásos vagy akár egy támasztott garázs megépítésével.

A webáruházban lehetőség van a garázsok anyagának kiválasztására is, amely a kitűnő minőségű faanyag mellett lehet strapabíró és tartós műanyag, vagy akár elegáns fém is. Ennek eldöntésében segít az a tény, hogy a már meglévő kerti épületek milyen anyagúak, illetve magának a ház homlokzatának milyen a stílusa. Fontos, hogy a kocsibeálló dizájnja illeszkedjen a már meglévő elemekhez.

A kiszámíthatatlan időjárás

Napjainkban egyre inkább tapasztaljuk, hogy felborult minden, már ami az időjárás jelenségeit illeti. Sokszor szinte nem fedezhető fel négy évszak egy évben, és egyre nagyobbak a napi hőingadozások. Ránk törnek heves viharok, nagy erejű jégesők, amelyek mind kárt tehetnek az autóban.

Egy fedett zsindely- vagy acéltetővel rendelkező, akár nyitott vagy zárt kocsibeálló nemcsak az időjárás viszontagságai, de a fényezésre káros madárürülék ellen is védelmet nyújt. Aki pedig nem biztonságos környéken lakik, gondolkodhat egy zárt garázsban is, amely a tolvajoktól óvja meg a járművet.

Kerti pavilonná is átalakíthatók

Az e-kert.hu nyitott kocsibeállói olyan elegáns megjelenést adnak egy kertnek, hogy szinte vonzzák a lakókat, hogy egy kerti pihenőt is berendezzenek alatta. A jó hírünk az, hogy ebben a webáruházban minden megtalálható ahhoz, hogy ez létre is jöhessen. Pavilonok, szaletlik alakíthatók ki, hogy méltó helyszínét adják családi és baráti összejövetelekhez. A pihenéshez az építményekhez stílusban passzoló kerti bútorokat is be lehet szerezni innen.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss