Tippek

Milyen előnyei vannak a búváróráknak?

A búvárórákhoz nagyon sok ember ragaszkodik még akkor is, ha esze ágában sincs megismerni a mélység titkait. Ennek az az oka, hogy ezek a modellek hatalmasak, mutatósak, megbízhatóak és nagyon trendik. Ráadásul igencsak strapabíróak, ezért nem is csoda, hogy miért ragaszkodnak hozzájuk ennyire büszke tulajdonosaik.

Szinte minden márka dobott már piacra diver kollekciót, ezért biztosan fogsz találni olyat, ami az ízlésednek megfelelő. Mai cikkünkben egy megbízható és értékes márkát szeretnénk bemutatni.

A Tissot a múltban és a jelenben is bizonyított

Az Órashop.hu Tissot órái több mint 100 éve a piacon vannak. Egy Tissot mindenképpen befektetésnek minősül nemcsak a jelenbe, hanem a jövőbe is. Ha egy ilyen órát viselsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy minőségi megjelenést fog számodra biztosítani, és presztízsértékkel fog rendelkezni.

A befektetést pedig nyugodtan szó szerint is értheted, mivel az értéke megmarad, sőt, a következő generáció is örömmel fogja fogadni. Sokféle kollekciót kínál a márka, ezért széles mozgástérrel rendelkezel a választást illetően.

Miért éppen a búváróra?

A búvárórák közös tulajdonsága, hogy nem csupán vízállóak, de a nyomást is bírniuk kell. A vízállóság ebben az esetben legalább 200M/20ATM kell, hogy legyen, a számlapnak pedig könnyen olvashatónak kell lennie. Ez azért fontos, mert a mélyben muszáj pontosan látni a mutatókat, így a számlap általában nagy és kontrasztos.

A forgatható lünetta segítségével a mélyben töltött időt mérhetjük, illetve abban is segít, hogy mennyi időt kell tölteni visszafelé a dekompressziós megállókban. Emellett a sós víz és a hirtelen hőmérsékletváltozás sem jelenthet akadályt ezeknek a vekkereknek.

A Tissot kollekciói

A T-Sport a sportos modellek gyűjtőhelye, a T-Classic család a klasszikusan elegáns órák kollekciója. Érdemes megismerni a Heritage sorozatát is, hiszen régi népszerű modelleket alkottak újra. Ha szereted az aranyozott darabokat, akkor a T-Goldot keresd, a T-Tactile pedig a modern és divatos órák lelőhelye. Bármilyen stílusod is van, érdemes szétnézni ezekben a kollekciókban, mert biztosan fogsz találni olyan darabokat, amiket szívesen viselsz.

Tissot Seastar, a Tissot híres búvárja

A Seastarok igazi diverek, 300M/30M vízállósággal rendelkeznek. Nagyon sokféle színből és stílusból válogathatsz, vannak sportosabb és elegánsabb darabok is, ezért nyugodtan viselheted akár öltönyhöz és tárgyalásra is. Zafírüveg gondoskodik a strapabíróságról, szerkezetként pedig a svájci ETA szerkezetet kapták, így a pontosság garantált. Keresd a Seastarokat ha egy igazi menő búvárórára vágysz, emellett pedig értéktartó befektetést szeretnél.

Nem véletlen, hogy ennyire felkapottak a búvárórák, hiszen aki szereti a markánsabb, nagyobb vekkereket, a domináns számlapot, nyugodtan viselje akár a hétköznapokon is. Nem kell tehát vízbe merülni ahhoz, hogy felcsatold a csuklódra a Tissot Seastart. Ezek a modellek a mindennapokban is remekül megállják a helyüket, ráadásul státuszszimbólumnak is megfelelnek.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss