Tippek

Ezek a leggyakoribb sportfogadási hibák, amelyeket elkövethetsz

Valljuk be őszintén: az életben senki sem szeret hibázni! Ugyanazokat a hibákat pedig pláne nem szeretjük elkövetni! Ez alól pedig a sportfogadás világa sem kivétel, hiszen itt minden baklövés azt jelenti, hogy pénzt veszítünk, ami a legtöbbünket sajnos arra késztet, hogy még több pénzt fektessünk be, és tovább fogadjunk, remélve, hogy nemsokára eljön majd a nyerő szériánk.

Ez pedig egyenes utat jelent az anyagi csődhöz. Először ugrik a bankroll, majd szép lassan kezd kicsúszni a lábunk alól a talaj, végül olyan mínuszba kerülünk, amelyből már nem igazán van kiút. Ezt a helyzetet elkerülendő az alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk néhány gyakori hibát, amit a legtöbb sportfogadó elkövet, és az elkerülésükhöz is adunk néhány tanácsot.

A hosszú táv helyett rövid távon gondolkodsz

Nagyon sok kezdő sportfogadó gondolja úgy, hogy ha megteszi az OH Sports valamelyik csomagja által kapott tippeket nagy tétekkel kis oddson vagy kis tétekkel óriási oddson, akkor hosszú távon hatalmas összegeket nyerhet.

Ez azonban egy irreális elvárás, amely után keletkező keserű tapasztalatok akár teljesen tönkretehetik a fogadási élményt. Ezért is szokták javasolni a szakértők, hogy ha valaki még csak most kezdi a sportfogadást, akkor ne rohanjon fejjel a falnak, hanem lassan építse fel a bankroll menedzsmentjét, a tétjeit pedig lépésről lépésre tegye meg.

Ezért is fontos, hogy ne napokban vagy hetekben gondolkozz, hanem hónapokban vagy inkább években, hiszen csak így lehetsz nyereséges, és élvezheted a játékot.

Beszippant az online sportfogadás élménye

Sokan olyannyira függővé válnak a sportfogadástól, hogy akkor is fogadnak, amikor éppen nincs túl sok meccs, vagy nem biztosak az eredményben, de azért mégis megteszik, mondván, hogy fogadni meg csak kell.

Ez azonban egyáltalán nem egészséges. A sikeres sportfogadáshoz tartani kell magad egy hosszú távú tervhez, és teljesen ki kell tehát zárni az érzelmeket. Csak úgy tudod majd ugyanis túlélni a nehéz időket, ha megmarad a fegyelem, és nem kezdesz el ész nélküli fogadásba. Ergo úgy tekintesz a fogadásra, mint egy befektetésre, ami lehet, hogy most nem hoz profitot, de idővel biztosan fog.

Végül elhanyagolod az eredményeidről szóló részletes statisztikák vezetését

Bár lehet, hogy több alkalommal nyertél a hónapban, mint buktál, és emiatt nem is forszírozod azt, hogy kiszámold, mennyi az annyi. De nagy az esélye annak, hogy ha egyben látnád a dolgokat, akkor az összkép nem biztos, hogy tetszene.

Ezért is van szükség arra, hogy részletes statisztikát vezess az eredményeidről. A számok ugyanis feketén-fehér megmutatják, hogy mikor vagy pluszban, illetve mikor érdemes leállnod. Ne ámítsd tehát tovább magad, hanem tartsd be inkább a hosszú távú tervedet, ami a siker záloga lesz számodra!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss