Tippek

Te sem vagy a tárolás nagymestere?

Akadnak olyan emberek, akik ösztönösen rendszerben látják a dolgokat. Számukra sokkal kevesebb kihívást tartogat az, hogy otthon rendet tartsanak, hiszen már zsigerből tudják, hogy mit hova érdemes pakolni, mit hogyan kell tárolni. Ez persze szupererőnek tűnik, ám annak sem kell nagyon csüggednie, aki nem rendelkezik veleszületett módon ezzel a képességgel.

Már csak azért sem, mert ez ma már, az információs társadalom korában bizony könnyen elsajátítható. Így szinte minden webáruház, aki ügyel arra, hogy termékei minél tovább használhatóak legyenek, ad némi útmutatást, rövidebb vagy hosszabb összefoglalót arról, hogyan érdemes a termékeiket tárolni. Nem kivétel ez alól a Vágyaim.hu webáruház sem.

Akár egy darabról van szó…

Amikor megfogalmazódik benned a gondolat: “Nem tudok és nem is akarok tovább megálljt parancsolni a vágyaim sorának!”, akkor és ott kezdődik el az, hogy megállíthatatlanul elindulsz az úton, hogy egész sereg szexuális segédeszközöd legyen.

Először egy dildó, ugye? Vagy egy Flashlight? Jó választás!

Ha a kiválasztott terméket diszkrét csomagolásban átveszed, akkor egyrészt soha ne mulaszd el elolvasni a használati útmutatót, másrészt a mellékelt szexjátéktároló táskát semmiképp se dobd ki, hiszen arra szükséged lesz. Ha az útmutató szerint jársz el, akkor használat előtt és után megmosod az eszközt, megvárod, míg megszárad, majd teljesen száraz állapotban elteszed a tasakjába, és örülsz, hogy örömet szereztél magadnak.

Akár többről…

Csakhogy nehéz egy darabnál megállni, de a jó hír az, hogy nem is muszáj, így amikor már egymáson halmozódnak a táskák, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy kellene egy komplett doboz ennek a pajzán gyűjteménynek.

A dobozzal ugyanis elrejted a kíváncsiskodó tekintetek elől a féltett kincseidet, illetve tudod rendszerben is tárolni őket.

Figyelj oda ugyanakkor arra, hogy mindig tisztán, szárazon és a saját táskájában kerüljön bele minden egyes darab a szexjátéktároló dobozokba. Akadnak ugyanis olyan helyzetek, amikor az egymáshoz érő anyagok kikezdik egymást – épp, mint egy rossz házasságban, és az örömforrásból csak ürömforrás marad.

Praktikus és egészséges

Fontos kiemelni, hogy a szexuális játékszerek akárhány darabját is több okból is érdemes rendszerezetten és rendeltetésszerűen tárolni.

Egyrészt mindig tudni fogod, hova kell nyúlni ahhoz, hogy azt kapd, amire vágysz. Jól hangzik, ugye, hogy amikor már nagyon hangulatba kerültök, nem akkor kezded el feltúrni a fél hálószobádat a Womanizerért?

Másrészt praktikus is, hiszen függetlenül attól, hogy egyedül élsz, vagy van már családod, jó, ha az avatatlan szemek semmit sem fedeznek fel. Aligha van annál kellemetlenebb, mint amikor a lakótársad kezébe keveredik egy-egy játékszered.

Végezetül nem győzzük kiemelni a tisztítás-szárítás-tárolás triumvirátusának jelentőségét, hiszen ez a három stáció gondoskodik arról, hogy a Vágyaim.hu webáruházából vásárolt szexuális segédeszközöket biztonságos keretek között vesd be a hálószobában!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss