Tippek

Egy rég elfeledett kellék ismét divatba jött!

Bár számtalan élcelődés, poén és hecc tárgya volt már korábban a felfújható guminő, mégis az utóbbi években újragondolt formában ugyan, de ismét divatba jött. Ennek pedig az egyik legfőbb oka, hogy soha nem volt még annyi egyedülálló férfi, mint manapság, és ez a tendencia egyelőre nem úgy tűnik, hogy változna.

A Szexaruhaz.hu Szexshopnál is kapható guminők ugyanis lehetőséget biztosítanak az erősebbik nem képviselői számára, hogy anélkül oszthassák meg valakivel a magányos estéket, hogy elkapnának valamilyen nemi úton terjedő fertőzést, vagy meg kellene küzdeniük a nem kívánt terhesség démonával.

Olyannyira széles manapság a választék, hogy a bőr- és a hajszíntől kezdve a mell- és a popsiméretig szinte már minden egyénileg megválasztható, így gyerekjáték megtalálni azt a darabot, amelyen a legtitkosabb vágyak is nyugodtan kiélhetők.

Sőt, már az igazi hölgyekre megszólalásig hasonlító szexbabák is kaphatók

Bár ezeknek a szexbabáknak az ára jóval magasabb a felfújható verziókénál, de mind tapintásban, mind megjelenésben igazán élethűek. Az emberi bőrre emlékeztető anyagokból készülnek, mozgatható ízületekkel rendelkeznek, így szinte bármilyen szexpózt fel tudnak venni, és az erős acélváznak köszönhetően meg is tudják tartani azt.

Annak ellenére viszont, hogy ennyire realisztikusak, nem képesek például a bemelegedésre és a nedvesedésre. Szerencsére ez a probléma egy melegítő wand segítségével könnyedén orvosolható, ám ehhez nem árt egy vízbázisú síkosítót használni.

Önmaguk tisztán tartására pedig végképp nem képesek. Ezért annak érdekében, hogy hosszú ideig lehessen használni őket, az aktus után kívül és belül is alapos tisztításra van szükség, amelyhez kaphatók már speciális tisztítószerek.

A végtagok és fej nélküli guminőkről szem szabad megfeledkezni

Bár a torzók esetében látványban már akadnak hiányosságok, és mivel szájjal sem rendelkeznek, így az orális kényeztetésről le kell mondani, de ennek ellenére kiemelkedően élethű élményt tudnak nyújtani, a segítségükkel teljes mértékben megtapasztalható a vaginális vagy az anális behatolás érzése.

Ráadásul a tárolásukkal sem kell bajlódni, jóval kevesebb helyet igényelnek, mint egy teljes értékű szexbaba. Bármelyik szekrénybe elsüllyeszthetők, hogy eldugjuk őket a kíváncsi tekintetek elől.

A guminő legénybúcsúra is nagyszerű ajándék

Egy viccesen vagy szexisen kinéző felfújható guminő remekül fel tud dobni egy legénybúcsút, így akár szuper ajándékötletet is jelenthet.

Lehet vele tréfálkozni, készülhet a társaságában számtalan fotó, amelyeken később visszanézve jókat lehet nevetni, ráadásul még az erre az alkalomra kifundált pajzán feladatok teljesítéséhez is használható, amelyeket teljesítve a leendő férj kvalifikálni tudja magát arra, hogy legálisan is házasodhasson.

A fentebb leírtak is tökéletesen bizonyítják, hogy milyen sokoldalú szerepet tölthet be egy guminő. Ezért is zárjuk azzal a mondandónkat, hogy vétek lenne kihagyni!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss