Tippek

Miért jelentkezz kommunikáció tanfolyamra?

A kommunikáció tanfolyam elvégzése mindazok számára ajánlott, akik úgy érzik, hogy nem elég jól tudják megfogalmazni a véleményüket. A hatékony kommunikációnak nagyon sok előnye van, az élet minden területét jobbá teszi, a magánélettől a munkáig.

Kiknek ajánlott a kommunikáció tanfolyam?

A Gyémánthegy felnőttképző oktatóközpontnál is elérhető kommunikáció tanfolyam mindazoknak ajánlott, akik változtatni szeretnének a sokszor kényelmetlenné váló önkifejezési problémáikon. Ha te is úgy érzed, hogy:

  • Kommunikációs elakadásaid vannak
  • Nem tudsz felülemelkedni az önbizalomhiányon
  • Nem kommunikálsz elég hatékonyan, ezért gyakran kerülsz ki vesztesként egyes szituációkból
  • Levélben, e-mailben, sms-ben tudsz csak összeszedett és frappáns lenni
  • Nem mered vállalni a saját véleményedet, mert nem tudod pontosan megfogalmazni azt

Az asszertív kommunikációs készségek fejlesztése elengedhetetlen a sikerhez

A hatékony kommunikáció a céljaid eléréséhez nélkülözhetetlen. Van, hogy nagy közönség előtt kell beszélned, egy fontos üzleti partnerrel kell tárgyalnod vagy egy állásinterjún kell megnyerőnek lenned. De mindenhol kudarc vár, ha nem tudod megfelelően kifejezni magad. De ezen lehet, – és kell is – változtatni.

Napjainkban létkérdés, hogy meg merj szólalni és képviselni tudd önmagad, legyen szó akár egy munkahelyi, akár egy magánéleti szituációról. Hiába kérdezik a véleményed, ha azt nem tudod, vagy nem mered elmondani – így a fejed fölött döntenek, ami nem biztos, hogy neked is jó.

A kommunikáció tanfolyamon mindent megtanulsz

Az asszertív kommunikáció egyik alapköve a magabiztosság, ami szerencsére tanulható. Ne félj! Nem egy száraz oktatóanyag átrágásával jutsz el a sikeres megszólalásig. A Gyémánthegynél a Magabiztos kommunikáció tréning oktatója a téma egyik szakértője, Szabó Patrícia újságíró, aki a témához új technikával nyúl.

Bevallása szerint a kommunikáció az élete, amit a pályafutása során elért sikerei is jól példáznak. Mivel a szakmai háttere sokrétű, így a tréningen a saját kommunikációs praktikáinak megosztásával a résztvevőket gyakorlatiasan vonja be a munkába. A képzésen résztvevőket személyre szabott tanácsokkal látja el annak érdekében, hogy a hatékony kommunikáció technikáját mindenki elsajátíthassa.

A kommunikáció tanfolyam előnyei

A kommunikáció tanfolyam elvégzésével csak nyerhetsz:

  • Ha csendes, visszahúzódó vagy, akkor tétova a kommunikációd – ez a tanfolyam után magabiztosabbá és határozottabbá válik.
  • Ha temperamentumosabb típus vagy, és emiatt eddig agresszívnak tűntek a megnyilvánulásaid, akkor a tanfolyam után szabályozni tudod az érzelmeidet.
  • Érvényesíteni tudod a saját véleményedet és akaratodat.
  • Higgadt tudsz maradni a legmeredekebb szituációkban is.
  • Képessé válsz azokat a rossz kommunikációs szokásokat, amiket az évek során magadra vettél, sikeresen lefejteni magadról.

Légy te is magabiztosabb, kommunikálj hatékonyan és érd el a céljaidat! Hogyan? Jelentkezz a képzésre!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss