Tippek

Az erotikus filmek mellékhatásai: 3 dolog, ami gondot okozhat

A túlfűtött videók forgatása, használata, nézése egyre több kultúrában válik elfogadottá. A tévében a humoristák általában csak viccelődnek rajta, de ez cseppet sem egy normális dolog. Főleg férfiak azok, akik előszeretettel rákapnak és nem tudnak lemondani róla. Sokszor csak legyintünk, mintha egy szimpla “pasis dolog” lenne. A pornónak azonban számtalan mellékhatása lehet, ami később több problémát is okozhat.

De vajon mivel kell számolnunk? Az élet mely területeire lehet veszélyes? Az alábbi cikkünkben erre a kérdésre adjuk meg a választ.

Milyen hatása van az életünkre?

A Szeresdmagad.hu erotikus kellékeinek használata alapvetően nem okozna problémát, ha nem úgy akarnánk használni őket, ahogy azt a filmekben, videókban látjuk. De miért is? A pornót többen nézik, mint azt gondolnánk. A legtöbb férfi, akinél előkerülnek ezek a tartalmak, úgy gondolják, hogy ez sem magukra, sem pedig a partnerükre nincsen semmilyen hatással. Nem ritka az sem, hogy egyesek hasznosak tartják, hiszen ezzel ötletekre tehetnek szert, feldobhatják a hangulatot a hálószobában.

A valóságban azonban jelentős mértékben hatással van a kapcsolatok intimitására, valamint a partnerek közötti bizalomra. A pornózás ugyanis arra tanítja a férfiak agyát, hogy a nőkre tárgyiasan tekintsenek, ne vegyék őket komolyan. Mindenki tisztában van vele, hogy az urak alapból a szexre vannak beállítva, ezeknek a videóknak a fogyasztása azonban elveszi a vágyat, hogy igazi nőkhöz kapcsolódjanak.

Fantázia és érdeklődés

A kisfilmek nagyon eltúlozva mutatják be a szexet. Éppen ezért a fantázia kapcsán idővel már semmi sem lesz elegendő, az eredmény pedig az lesz, hogy a való világban már semmitől sem jönnek izgalomba. Ez megfosztja a férfiakat a valós szextől, illetve a partnerükhöz való mély kapcsolódástól.

A pornózás ráadásul más érdeklődést is kelt a felekben. A szex alapvetően egy szoros intim aktus a férfiak és a nők között. Ha azonban előbbi arra kéri a párját, hogy erotikus filmeket nézzenek, akkor az már jelezheti azt, a férfi magától is csinálja. A legnagyobb gond, hogy idővel a vad dolgokat a hálószobában is ki akarja próbálni, aminek sokszor szakítás lehet a vége.

Nem véletlen az sem, hogy ezek a videók káros hatással lehetnek a kapcsolatainkra. Tönkreteszik mind az intimitást, mind pedig a bizalmat.

Függőség kialakulása

A legnagyobb probléma viszont talán a függőség, amit nagyon nehezen lehet csak leküzdeni. Bár nem drogról, cigiről vagy éppen alkoholról van szó, ettől még ugyanúgy nem akar megszabadulni tőle az ember, mint ezektől a szerektől. A legtöbb esetben szakember segítségére van szükség, de a büszkeség ilyenkor is nagy úr.

Bármennyire is ellentmondásos, a férfiak számára ez a fajta függőség erekcióproblémához vezethet. Ez nem fizikai gond, hanem sokkal inkább lelki, amit nem lehet egy gyógyszerrel vagy kezeléssel megoldani. Minél több pornót néz valaki, annál többre lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen felizguljon.


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss