Tippek

Hogyan vészeld át a hosszú téli napokat?

Bár már egyre hosszabbodnak a nappalok, azért a tél végi hónapok meglehetősen nehezek tudnak lenni. Hajlamos az ember ilyenkor arra, hogy levertebb, szorongóbb, szomorkásabb legyen. Ha ismered magad, és tudod, hogy te is ehhez a típushoz tartozol, akkor most mutatunk valamit, ami segíthet rajtad.

Nyugalom, semmi gyógyszer vagy gyógyhatású készítmény nem lesz benne! Ennél sokkal kellemesebb és élvezetesebb tanácsot hoztunk. Tarts velünk ma, ha téged is érdekel némi extra!

Okozz kellemes élményt!

Magadnak! Méghozzá a SZEXSHOP.hu dildóinak üveg változatával! Most egészen biztosan felkaptad a fejedet: üvegből készült dildó?

A legtöbben, még ha alapvetően nyitottak is erre a roppant hasznos szexuális segédeszközre, akkor is megriadnak az anyag hallatán, és inkább másfelé kezdenek el keresgélni. Ez azonban a legnagyobb hiba, amit elkövethetsz, hiszen az üveg alatt nem azt a klasszikus üveget értjük, amiből az ablakok vagy a palackok is készülnek, hanem egy sokkal biztonságosabb, törésbiztos verziót.

A titok a boroszilikát üvegben rejlik, amely szánt szándékkal úgy készült, hogy ellenálljon a különféle környezeti hatásoknak, köztük a hőhatásnak, a fizikai vagy a kémiai körülményeknek is!

Így igazán hátrányod nem származhat a használatából, előnyöd viszont annál több. Mutatjuk is, hogy miért érdemes megpróbálni az üveg dildó bevetését.

Milyen előnyökkel jár, ha az üveget választod?

Többek között sokkal egyszerűbben fogod tudni tisztítani, ami a nap végén bizony nagy előny. Persze az élvezet sem maradhat el, de ez a termék ezen a területen is tud bizonyítani.

Akár hüvelyi behatolásra, akár a G-pont izgatására, akár anális élvezetekre is bevethető, sőt, akár az egész testet is tudod kényeztetni vele.

Ami még pluszban élvezetet okozhat, az nem más, mint a hideg-meleg játék. Hűtheted vagy hevítheted, mindkét változatban nagyszerűen fog hatni az érzékeidre, és ez külön örömmel fog eltölteni.

Talán elsőre hihetetlenül hangzik, mint ahogy az is, hogy valóban nem egy törékeny anyagról beszélünk! Itt azonban annyit megjegyeznénk, hogy amennyiben leejted vagy leesik a földre, akkor még abban az esetben sem tanácsos tovább használni, ha amúgy nem látsz rajta külsérelmi nyomokat.

Az élettani hatásairól se feledkezz meg!

Nem csupán arról van szó, hogy önkielégítést végzel. Ezzel nemcsak örömet szerzel magadnak, de jobban megismered a tested, valamint az orgazmusoknak hála csökken a stressz-szinted és a szorongásod, valamint jobban is fogsz tudni aludni.

Ha pedig párban csinálod mindezt, akkor pedig egy kicsi forróságot tudtok csempészni a hideg, téli hónapokba, és felkorbácsolhatjátok a szenvedélyt, ami esetleg már kihunyóban van! Egy-egy ilyen szexuális segédeszköz még a legunalmasabb szexuális életet is felpezsdíti, ezt garantáljuk!


További friss híreket talál az IoTmagazin főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Friss